Avlu 9. Bölüm Özeti 24 Mayıs Fragman Ne Olacak? Ecem Diziden Ayrılıyor Mu?


Güncelleme: 18 Mayıs 2018 : 18:19
3

Avlu dizisi nefes kesen bir bölümün ardından 24 mayıs neler olacak soruları izleyenler tarafından araştırıldı ve merak edildi. Avlu 9. bölüm fragmanı ve özeti hakkında bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Avlu dizisi son bölümde Ecem babasını vurduğunu itiraf etmiş ve hapse girmişti. Deniz kızını hapiste görünce ne yapacağını şaşırmış ve onu koruma iç güdüsüyle etrafına göz dağı vermişti. Kudret, Ecem’i öldürmeyi kafasına koymuştur. Onu öldürtmek için adamı Merve de Ecem’le birlikte içeriye girer. Mahkum Merve, başlarda Ecem’e yakınlık gösterdi ve ona yaklaşmaya çalıştı. Deniz ne kadar engellemeye çalışsa da Ecem Merve’nin kıskacına düşer. Ve acımasız bir şekilde Ecem’i öldüresiye döver. Dizinin final sahnesinde Deniz her yerde kızını ararken Merve’ye kızının nerede olduğunu sorar. Merve sert bir şekilde görmediğini söyler. Ve hemen arkasından bir ses duyulur. Ecem aşağıya inmeye çalışırken balkondan aşağıya düşer.

Ecem’i o halde gören Deniz’in dünyası başına yıkılır. Ecem’in ağzından kan gelmeye başlar. Deniz’in feryatları hapishane koridorlarında yankılanırken herkes şaşkınlık içinde onları izler. Peki Ecem ölecek mi? Wentworth isimli yabancı dizinin yasal uyarlaması olan dizi hakkında tüyolar vermek bu yüzden kolay. Çünkü dizinin orijinal halinde Ecem ölecek ve Deniz bundan sonra kızının intikamını alabilmek için Kudret’ten bile daha acımasız biri haline dönüşecek. Ecem’in ölümüyle bambaşka bir Deniz izleyeceğiz.

Avlu dizisi 9. bölüm fragman ve özeti 24 mayıs neler olacak sorularını sizler için yanıtladık. Sizler de konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

3 YORUMLAR

  1. Evet yavrum ancak bu bölümde ölmeyecek ecem. yabancıda hiç hapse de girmemişti ve alple sikişirken eroin alıolardı. Türkte hala bakire ve hapse girdi kolay öldürmezler türkte

Comments are closed.