Avlu Dizisi Alp Kim? Kudret’in Oğlu, Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 4 Nisan 2018 : 23:22
0

Yayın hayatına yeni başlayan Avlu dizisi oyuncu kadrosunu her geçen bölüm genişletmeye devam ediyor. Dizinin 2. bölümünde Kudret’in oğlu rolüyle diziye katılan Alp kim? Annesiyle taban tabana zıt bir karaktere hayat veren Alp hakkında bir çok şey merak ediliyor.  Avlu dizisi Alp kimdir?

Gerilim ve aksiyonu dolu dolu yaşadığımız Avlu dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin son bölümünde hapishanede isyan çıkmış ve cezaevi müdürü Nihal yerde kanlar içinde bulunmuştu. Nihan’ı o halde bulan Deniz ister istemez şüpheli durumuna düşmüştür. Nihal müdüre bunu yapanın Deniz olmadığını bilen tek kişi Nihal müdürün kendisidir. Nihal müdür yoğun bakımdan çıkabilirse Deniz’in suçsuzluğu ortaya çıkacaktır. Cezaevinde kargaşa devam ederken Kudret’in oğlu Alp rolüyle diziye yeni karakter dahil oldu.

Avlu dizisi Alp kim? Kudret’in oğlu Alp,  paranın, zenginliğin ve gücün  içine doğmuştur. İnsanlarla  kolay iletişim kuramayan, soğuk, mesafeli ve ciddi bir gençtir. Hayatındaki dönüm noktası daha 15 yasındayken, annesinin gözünün önünde işlediği cinayet olmuştur.  Kudret işlediği  cinayeti haklı çıkarmak için Alp’in beynini yıkamış. Bu da onu annesinin sözünden çıkamayan dışarda bile onun direktifleriyle hareket eden biri haline getirmiş.

Avlu dizisi Alp karakterine hayat veren oyuncu Denizcan Aktaş’tır. Son olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle  izlediğimiz Denizcan Aktaş kısa bir aranın ardından Avlu dizisiyle tekrar kamera karşısına geçiyor. 16 Ekim 1992 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 183 boyunda ve 77 kg ağırlığında olan Aktaş 2014 Best Model Of Turkey finalistlerindendir. Devlet Konservatuvarından mezun olduğu bilinmekte. Son zamanların en popüler isimlerinden olan yakışıklı oyuncu yapımcıların aranan isimlerinden olmayı başardı.

2014 yılında katıldığı yarışma sonrasında dikkatleri üzerine çekmiş ve üst üste teklifler almaya başlamıştır. İlk dizi oyunculuğu deneyimini  Melisa Şenolsun, Dilan Deniz Çiçek gibi yine genç yetenek oyuncular ile birlikte rol aldığı Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide rol alan Deniz Can Aktaş, kariyerine yeniden bir gençlik dizisi olan Birce Akalay, Ufuk Özkan, Kanbolat Görkem  gibi deneyimli oyuncuları kadrosunda bulunduran  Hayat Bazen Tatlıdır isimli gençlik dizisinde rol almıştır.

Avlu Alp kim? Avlu dizisi Alp’in gerçek adı ne? Avlu dizisi Alp’in oynadığı diziler neler?  soruları daha uzun süre internet üzerinden ve diğer sosyal medya platformlarından araştırılmaya devam edecek.