Avlu Dizisi Azra Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Sevgilisi


Güncelleme: 2 Mart 2018 : 20:45
0

Star Tv’nin yeni gözdesi Avlu, yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Tanıtımlarıyla büyük ses getiren dizide Azra karakterini canlandıran Ceren Moray kim? Limon Film’in Star Tv için özel olarak hazırladığı Avlu dizisi Azra kim? Dizinin öne çıkan karakterlerinden birine hayat veren Azra hakkında tüm merak edilenler haberimizin devamında…


Avlu Dizisi Kudret Kim? Hayatı, Kariyeri, Oynadığı Diziler


Yönetmen koltuğunda İftarlık Gazoz ve Dondurmam Kaymak gibi başarılı filmlere imza atan Yüksel Aksu’nun yer aldığı dizide Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı, Ruçhan Çalışkur, Deniz Barut, Eslem Akar, Şeyla Halis, Ayça Damgacı, Onuryay Evren Tan, Hülya Şen, Ümmü Putgül, Efsane Odağ, Mihrimah Cankur, Çiğdem Benli, Billur Pınar Yılmaz, Hüseyin Turunç gibi başarılı isimler yer alıyor. Ceren Moray dizide gözü kara cevval bir kadın olan Azra’ya hayat veriyor. Peki Avlu dizisi Azra kim?

Avlu dizisinde Azra karakterine hayat veren Ceren Moray, daha önce O Hayat Benim dizisinde Efsun rolüyle hafızalarımıza kazınan bir isim. Fox ekranlarında yayınlanan ve 4 sezon boyunca başarıyla yayın hayatına devam eden dizi 2016 yılında final yapmıştı. Ceren Moray kısa bir aranın ardında Avlu dizisi Azra karakteriyle tekrar kamera karşısına geçiyor. Dizide, kendi adaletlerini sağlamak zorunda kalan kader mahkumu kadınların dört duvar arasında yaşadıkları anlatılıyor.

Avlu Dizisi Azra Kim? Ceren Moray

Avlu dizisi Azra karakterine hayat veren Ceren Moray, 5 mayıs 1985 tarihinde memur bir ailenin tek kızı olarak dünyaya gelmiştir. Diyarbakır doğumludur. Doğumundan bir kaç yıl sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınmıştır. Küçük yaşta başladığı oyunculuk eğitimlerine Pera Güzel Sanatlar’da devam etmiştir. Ardından Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünde profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. 12 yıl önce Levent Üzümcü ve Müjde Ar’ın başrol oynadığı Serseri Aşıklar isimli dizide rol almıştır. Böylece ilk dizi oyunculuğunu yaşamıştır. Ardından 2007-2010 yılları arasında yayınlanan Kavak Yelleri dizisinde Su karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Asıl çıkışını 2013 yılında yayın hayatına başlayan O Hayat Benim dizisi Efsun karakteriyle yapmıştır. Dizide yoksul bir yaşantıdan zengin bir hayata geçen ve bocalayan bir genç kıza hayat verdi.  Serseri Aşıklar, O Hayat Benim, İşler Güçler, Kavak Yelleri, Doktorlar, Nefes Nefese Dayı, rol aldığı dizi projeleri. Bir Küçük Eylül Meselesi, Yok Artık ve Olaylar Olaylar ise yer aldığı sinema filmleri.

Şimdilerde Star Tv’nin iddialı dizisi Avlu’da Azra karakterine hayat veren oyuncuya yeni rolünde başarılar dileriz.