Avlu Dizisi Ecem Öldü Mü? Ölecek Mi?


Güncelleme: 25 Mayıs 2018 : 00:01
8

Son zamanların en gerilim ve aksiyon dolu dizisi Avlu’da yine heyecan dolu bir bölüm izleyenleri bekliyor. Dizinin 8. bölümünde Ecem’in başı Kudret’le büyük dertte. Kudret Ecem’i öldürtmek için yeni hamlesini yapar. Peki Avlu dizisi Ecem ölecek mi? Öldü mü?

Dizinin 7. bölümünde Ecem, babasını vuran kişinin kendisi olduğunu itiraf etmiş ve tutuklu yargılanmak üzere hapse gönderilmişti. Deniz, Ecem’i hapiste görünce hayatının en büyük şokunu yaşamış ve dünyası başına yıkılmıştır. İçerinin ne kadar tehlikeli bir yer olduğunu bilen Deniz, içindeki annelik iç güdüsüyle bu güne kadar hiç görmediğimiz yüzünü göstermeye başlamıştır. Kızının kılına bile zarar gelse çok kötü şeyler olacağını söyleyerek mahkumlara göz dağı verir.

Fakat Kudret’in ne kadar tehlikeli olabileceğini Deniz bile tahmin edemiyor. Kudret Ecem’i öldürmesi için Merve isimli genç bir kızla anlaşma yapar. Bu kız Ecemle birlikte içeriye giren mahkumdur. Deniz herkese şüpheyle yaklaşmaya başlarken en çok Merve’den yana korku içindedir. Deniz korkularında haklı çıkmakta geç kalmayacak. Merve bulduğu ilk fırsatta Ecem’i öldürmek için harekete geçecek. Peki Ecem ölecek mi?

Ecem ölecektir. Wenthwort  isimli yabancı dizinin yasal uyarlaması olan Avlu dizisi, yayınlandığı günden itibaren ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Ve her geçen hafta izleyici kitlesini artırıyor. Dizinin orijinal versiyonunda Ecem ölecek fakat şimdi değil. Avlu dizisi için Ecem öldü ölecek demek için daha erken. Çünkü Deniz’in gözü kızının üzerinde Ecem’in üzerinde ve ona yapılan en ufak saldırıda hemen harekete geçip karşı koyacaktır.

Avlu dizisi Ecem öldü mü ölecek mi sorularının yanıtını sizlerle paylaştık. Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

8 YORUMLAR

  1. Ecem ölmesin .ölürse diziyi bitirin ecemle Alp birlikte çok iyiler dizi Ecemle güzel ren katıyorlar sakin ölmesin birşey lwr yapın

  2. Lutfen olmesin ecem yapimcilara sesleniyoruz 50 kisiyiz on numara bir dizi

Comments are closed.