Avlu Dizisi Ecem(Eslem Akar) Diziden Neden Ayrıldı? Yeni Projesi Ne?


Güncelleme: 25 Mayıs 2018 : 00:55
0

Ekranların ilgiyle izlenen aksiyon ve gerilim dizisi Avlu’da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişme izleyenleri ekrana kilitledi. Ecem’in Alp tarafından öldürüldüğü sahnede seyirci büyük bir şok yaşadı. Diziden erken ayrılan Ecem karakteri izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Avlu dizisi Ecem diziden neden ayrıldı? Eslem Akar’ın yeni dizisi ne? 

Dizinin başından beri izlediğimiz ve kısa sürede büyük bir beğeni toplayan Ecem karakteri henüz 9. bölümde diziden ölerek ayrıldı. Dizide senaryo gereği sevgilisi Alp tarafından soğukkanlı bir şekilde boğularak öldürülen Ecem, karakterinin diziden ayrılışı Avlu’da yeni bir sürecin başlangıcı olacak. Deniz kızının ölümünde sonra farklı bir insana dönüşecek. Ona ve kızına bunları yaşatanlara hesabını soracak.

Peki genç oyuncu Eslem Akar diziden neden ayrıldı? Yeni projesi ne? Eslem Akar’ın avlu dizisindeki rolü sadece 9 bölümdü. Çünkü dizi Wentworth isimli yabancı dizinin yasal uyarlaması olduğu için diziyle paralel gidiyor. Dizinin gerçek versiyonunda Ecem’in ölmesi gerekiyordu. Deniz Ecem’in ölmesiyle onu hayata bağlayan başka hiç bir sebep kalmadığı için bambaşka bir kişiliğe dönüşecek. En az Kudret kadar tehlikeli olacak. Ve ona bunları yaşatanlardan intikamını en acı şekilde alacak.

Eslem Akar Avlu dizisiyle kendisini kanallara ve yapım şirketlerine tanıtmayı başardı. Genç oyuncunun Avlu dizisiyle adeta yıldızı parladı. Şimdiden yeni sezon için kendisine teklifler gelmeye başladı. Eslem Akar 2018-2019 sezonunda yeni projelerle ekrana gelecektir.