Avlu Dizisi Final Tarihi Nedir? Avlu Dizisi Bitecek Mi? Sezon Finali Mi Yapacak?


Güncelleme: 29 Mart 2018 : 23:34
4

Perşembe akşamlarına yeni bir soluk getiren Avlu dizisi kaç bölüm sürecek? İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran Avlu dizisi final tarihi nedir? Prisoner isimli dünyaca ünlü diziden Türk televizyonlarına uyarlanan Avlu dizisi bu sezon bitecek mi? Yoka sezon finali yaparak yeni sezonda ekran serüvenine devam edecek mi?

Dizi yayın hayatına  sezon dışında bir tarihte başladığı için akıbeti çok merak edildi. Mart ayında başlayan dizinin yayıncılık esaslarına göre haziran ayında sezon finali yapması gerekir. Fakat dizi daha yeni başladığı için bu dizinin başarısı için sorun olabilir. Şimdi herkesin merak ettiği konu dizi sezon finali yapmadan yayın hayatına devam mı edecek yoksa final mi yapacak?

Dizi bitecek mi? Erken final mi yapacak sorularının yanıtını vermek için oldukça erken. Bunun kararını dizinin reytinglerine ve reklam gelirlerine göre kanal verecektir. Fakat bizim tahminimiz dizi reyting sıralamasında ilk 10 dizi içerisinde yer almaya devam ederse temmuz ayında sezon finali yapar ve yeni sezonda devam eder.

Fakat dizi rakiplerine karşı koyamaz ve reytinglerde istediği başarı grafiğini çizemezse ne kanal ne de yapım şirketi Avlu dizisine acımaz ve fişini çeker. Dizinin perşembe günü dişli rakiplerin olduğu bir günde ekrana gelmesi iddiasını ortaya koydu. Kanal dizi üzerine büyük beklentiler kurdu fakat ne yazık ki Avlu dizisi reytingleri kasıp kavurmadı.

Avlu dizisi tekrarlarıyla izleyiciyi kendine çekmeyi başarır seyircinin konuyu yakalamasını başarırsa ekran macerası uzun süreli olur. Fakat her şeye rağmen yeterli reyting almayı başaramazsa o zaman Avlu dizisi bitecek mi sorusuna maalesef “evet” yanıtını vermek zorunda kalırız.

Asında kadrosuna bakıldığında yayın hayatına 1-0 önde başladığını söyleyebiliriz Avlu dizisinin. Ancak artık kaliteli oyuncu kadrosu bir dizinin devam etmesi tutması için ne yazık ki yeteli olmuyor. Senaryonun da izleyiciyi içine çekmesi gerekiyor. Avlu dizisi senaryo-oyuncu uyumunu sağlayabilirse Avlu dizisi final tarihi nedir sorusuna “gündemde final yok” cevabını verebiliriz.

Büyük umut ve emeklerle ekrana gelen Avlu dizisi umarız kanalı hayal kırıklığına uğratmaz ve yayın hayatına uzun süre devam eder.

Siz Avlu dizisini nasıl buldunuz? 

4 YORUMLAR

  1. Kesinlikle avlu finala girmesin izlemek istemeyen sikayetini gorende izlemesin kardesim

Comments are closed.