Avlu Dizisi Kudret Öldü Mü? Ölecek Mi? Nursel Köse Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 20 Eylül 2018 : 23:43
2

Perşembe akşamlarına damga vuran Avlu dizisinde yine nefes kesen bir bölümü geride bıraktık. Dizinin 12. bölümünde Deniz tarafından defalarca bıçak darbesi alan Kudret ölecek mi? Avlu dizisi Nursel Köse diziden ayrılacak mı? 

Ecem’in ölümüyle büyük bir sarsıntı yaşayan Deniz, otopsi raporu sonuçlarına göre kızının cinayete kurban gittiğini öğreniyor. Ve bunu yapan kişinin Alp olduğunu düşünüyor. Alp her yerde cinayet şüphelisi olarak aranırken Deniz onun Kudret’in oğlu olduğunu öğreniyor.

Hapishane yönetimi Deniz’in Kudret’e olası bir zarar verme durumunu önlemek için her türlü önlemi alsa da Deniz ve Kudret’in karşı karşıya gelmesi çok sürmedi. Hayattaki tek varlığını kaybeden Deniz, Kudret’e defalarca elindeki bıçağı sapladı. Ve dizi heyecan dolu final sahnesinin ardından sezon finaline girdi. Şimdi herkesin merak ettiği konu Avlu dizisi Kudret ölecek mi? Avlu dizisi Kudret öldü mü? Nursel Köse diziden ayrılacak mı? 

Her zaman Avlu dizisiyle ilgili en doğru bilgileri sizlerle paylaştık. Daha önce Ecem’in öleceğini ve diziden ayrılacağını da ilk olarak haber sitemizde paylaşmıştık. Wentworth isimli yabancı dizinin yasal uyarlaması olan Avlu dizisinde Kudret ölmeyecektir. Dizinin 2. sezonunda tekrar izleyici karşısına sakatlanmış bir şekilde çıkacak.

Nursel Köse Avlu dizisindeki rolü sadece bu kadardı. 2. sezonda Deniz ve Azra’nın çekişmesi, kavgası ve  savaşı ekrana gelmeye devam edecek.

Avlu dizisi sezon finali yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Kudret karakterine hayat veren Nursel Köse ve Deniz karakterine hayat veren Demet Evgar mükemmel bir oyunculuk performansıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Avlu dizisi Kudret ölecek mi öldü mü sorularını sizler için yanıtladık. Sizler de konuyla ilgili görüş ve düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. kudret seniçok seviyorum dziden ayrılma dewmet evgarın alah belasını verswin sana küfür etmiyorum sixtirsin demet evgarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayrılsın avludan

Comments are closed.