Avlu Ecem Kim? Ecem Kaç Yaşında? Ecem Sevgilisi Kim? İnstagram Hesabı


Güncelleme: 8 Mart 2018 : 14:40
1

Limon filmin altına imza attığı Avlu dizisi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Herkesin gönlüne taht kuracak, hikayesiyle göz dolduran Avlu Dizisi güçlü oyuncuları ve karakterleri ile de oldukça konuşulacağa benziyor. Oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken usta oyuncuların yanında yeni yüzlere de yer verilmesi seyirciyi arama motorlarına yönlendirdi. Bu oyunculardan biri de dizide Ecem karakterine hayat veren oyuncu. Star Tv izleyicileri Avlu Dizisi Ecem kim gerçek adı ne oynadığı diziler nelerdir. Avlu Ecem karakterini nereden tanıyoruz gibi sorularla karşı karşıya kalınca araştırmalarımız bu yönde oldu.  

Birinci bölüm fragmanı yayınlanan Avlu dizisi daha çok 3. sayfa haberlerine çıkan zor durumda kalan kadınların hikayesini anlatıyor. Özgürlüğünden vazgeçen kadınların hapishane koridorlarında geçen yaşantısını konu alan Avlu dizisi için gerçeğe yakın olsun diye büyük bir performans sergilendi. Avlu dizisi oyuncuları için ise titizlikle davranıldığı haberlerini aldık. 

Avlu dizisi Ecem karakterine kimin hayat vereceğini karar vermekte de oldukça zorlanıldı.  Avlu Ecem kim olacak diye tam 800 kişi ile görüşüldü. Yönetmen Yüksel Aksu önderliğinde Avlu dizisi Ecem kim olacak sonunda karar verildi. İşte merakla beklenen oyuncu bilgileri haberimizdin devamında okuyabilirsiniz.

Avlu Dizisi Ecem Gerçek Adı Ne?

Avlu Ecem karakterinin gerçek adı Eslem Akar’dır. Avlu dizisi Eslem Akar Kimdir? Eslem Akar İstanbul’da 1998 de dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa küçük yaşlarda merak salan Eslem Akar televizyon dünyası ile de oldukça erken tanıştı. Yabancı dile de merakı gözden kaçmayacak kadar çok olan oyuncu İngilizce ve Almanca dillerini bilmektedir.

Hobilerini de aksatmayan oyuncu buz pateni, jimnastik, yüzme, masa tenisi, bisiklet sürme gibi sporlara karşıda ilgisi vardır. Yoğun temposunun yanında yaşının da küçüklüğüne bakmadan bir çok kolda kendini geliştirmeyi başarmıştır. 

Avlu Dizisi Eslem Akar (Ecem) Hangi Dizilerde Oynadı

2018 de Demet Evgar, Ceren Moray, Kenan Ece, Ruçhan Çalışkur, Nursel Köse ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi yetenekli oyuncularla birlikte yer alacağı Avlu dizisi için  Eslem Akar  Ecem karakteri için anlaşma yaptı. Daha önce ise Sinan Albayrak  ve Sezin Akbaşoğulları’nın başrolde oynadığı Sen Gitme adlı dizide rol almıştır. 

 

Avlu dizisi Ecem karakteri ile ilgili bilgilerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Avlu dizisi tanıtım fragmanı

Comments are closed.