Avlu Özlem Kim? Gardiyan Özlem Oynadığı Diziler


Güncelleme: 8 Mart 2018 : 21:57
0

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin yer aldığı tanıtım fragmanlarıyla bile olay olan Avlu dizisi Özlem kim? Gardiyan Özlem rolüyle karşımıza çıkan ve dizinin önemli karakterlerinden birine hayat veren oyuncunun gerçek adı nedir? Avlu Özlem kim sorusu hakkında tüm detaylar…


Avlu Dizisi Nerede Çekiliyor? Hapishane Nerede


Bir Avluya kaç ömür sığar sloganıyla kendini tanıtan dizinin konusu oldukça sıra dışı . Oyuncuların etkileyici performansları ve dizinin özgün konusu uzun süre konuşulacak. Avlu dizisi Özlem karakterine hayat veren oyuncu Evren Tan’dır. Tecrübeli oyuncu son olarak Savaşçı dizisinde Rojda rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Avlu Özlem karakterine can veren oyuncu Onuryay Evrentan 19 mart 1974 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Babasının ismi Onur olan oyuncuya Onuryay adını babası vermiştir. Amacı Onur isminin herkese yayılmasını istemesidir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Fakültesi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. 1996 yılında Trt’de yayınlanan Tersine Akan Nehir isimli televizyon dizisinde Raziye rolüyle ilk kez izleyici karşısına çıkmıştır. Akabinde pek çok dizi, tiyatro ve sinema filmlerinde rol almıştır.

Benimle Evlenir Misin, En Son Babalar Duyar, Kınalı Kar, Pembe Patikler, Baba, Bir İstanbul Masalı, Hırsız Var, Organize İşler, sensiz Olmuyor, Hokkabaz, Kısık Ateşte 15 Dakika, Sağır Oda, Oyun Bitti, Parmaklıklar Ardında, Gölgesizler, Bir Çocuk Sevdim, Halam Geldi, Yasak, Ekonomi Tıkırında, Güvenlik, Emanet, Çanakkale Yüzyıl Mühür ve Savaşçı gibi projelerde rol almıştır. Şimdilerde Avlu Gardiyan Özlem rolüyle kamera karşısına geçiyor.

Avlu dizisi çok yakında Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Hiç birisinde oyunculuk sırıtması hissetmediğimiz birbirinden değerli isimlerin yer aldığı dizi ekranlara yeni bir solu getirecek.

Avlu dizisinde prensipli, despot ve işini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir gardiyana hayat veriyor. 2018 yılına damga vurmaya hazırlanan Avlu dizisi gardiyan Özlem karakterine hayat veren Onuryay Evrentan’a yeni projesinde başarılar dileriz.

Sosyal Medyayı aktif olarak kullanan Onuryay Evrentan instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla hayranlarının beğenisini kazanıyor.

Onuryay Evrentan instagram hesabı: @onuryayevrentan