Avlu Sezen Kim?Gerçek Adı Ne? Yaşı, Boyu, Kilosu, Sevgilisi


Güncelleme: 27 Nisan 2018 : 01:55
0

Sezen karakterine hayat veren Pelin Ermiş kimdir sorusu ekranların fenomen dizisi Avlu’ya katılmasıyla birlikte izleyenler tarafından sorgulanmaya başladı. Avlu dizisi 5. bölümle birlikte dahil olan Sezen diziye farklı bir boyut kazandıracak. Peki Avlu dizisi Sezen kimdir? Pelin Ermiş kimdir, kaç yaşında? İşte Pelin Ermiş ve Avlu Sezen rolü hakkında merak edilenler…

Genç oyuncu Pelin Ermiş Sezen karakteriyle Avlu dizisine dahil oldu. Pelin rolüyle ilk kez 26 nisan perşembe akşamı izleyenlerle buluşan Pelin Ermiş daha önce canlandırdığı karakterlerin tamamen dışında bir rolle seyirci karşısına çıkıyor. Yeni oyuncu dizide görünmeye başladığı andan itibaren Avlu dizisi Sezen kim, gerçek adı, oynadığı diziler ve Avlu Sezen rolüyle dizide ne kadar kalacak soruları izleyenler tarafından yoğun olarak sorulmaya başladı.

Sezen karakterinin dizideki rolüne ve önemine değinmeden önce Pelin Ermiş kimdir sorusunu yanıtlayalım. Pelin Ermiş, 20 Ağustos 1982 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine ilk adımı yönetmen koltuğunda Adnan Güler’in oturduğu, 2007 yılında Show TV kanalında yayınlanan Vazgeç Gönlüm dizisiyle atmıştır.

Pelin Ermiş, Avlu dizisi Sezen karakterine gelene kadar, pek çok dizide rol aldı. Fakat aslında her şey Aşk-ı Memnu dizisiyle başladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in başrollerinde oynadığı fenomen dizide Cemile karakterine hayat vermiştir. Dizide Beşir’e olan karşılıksız aşkı hepimizi etkilemiştir.

Aşk-ı Memnu dizisinin ardından 3 yıl kadar ekranlara ara veren oyuncu 2011 yılında Mazi Kalbimde Yaradır isimli diziyle tekrar kamera karşısına geçmiştir. Akabinde Adını Feriha Koydum dizisinde Gülsüm karakterine hayat vermiştir. Eğitimli oyuncu dizi projelerinden ziyade aldığı tiyatro oyunlarıyla ön plana çıkmaktadır.

Son olarak Trt ekranlarında yayınlanan Hangimiz Sevmedik dizisinde rol almıştır. Hangimiz Sevmedik dizisinde Emel olarak karşımıza çıkan Pelin Ermiş efsane bir kadroyla çalışmanın gururunu yaşamıştır. Günümüzde Avlu dizisi Sezen karakterini canlandırmak üzere 26 nisan tarihinde 5. bölüm ile diziye dahil oldu. Yoldan Çıkan Oyun, Baba ve Piç, Göl kıyısı, Anne ve Babalar İçin Cinsel Bozukluklar, Rehberi Büyük İkramiye Tiyatro, Herastratus’u Unut Memleket Müzikali tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Pelin Ermiş kimdir sorusunun yanıtının ardından Avlu Sezen kim sorusunun cevabına gelelim. Avlu Sezen, görünüşte pedikür ve manikür yapıyormuş gibi görünse de Kudret’in bir numaralı adamıdır. Ona dışarıdan ve kocasından gizli bilgileri getiren kişidir. Seçkin oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla kısa sürede hızlı bir çıkış yakalayan Avlu dizisinde Sezen karakteri uzun süre izleyenlerin ilgisini çekmeye devam edecek.