Avlu Sinan Kimdir? Azra’nın Eğitmeni Gerçek Adı?


Güncelleme: 23 Mayıs 2018 : 11:03
0

Heyecanın her hafta yükseldiği dizi Avlu’da oyuncu katılımları da hız kesmeden devam ediyor. Diziye gelecek hafta ekranlara gelecek yeni bölümünde Sinan isminde bir karakter girecek. Peki Sinan kimdir? Nasıl bir rolde karşımıza çıkacak? Sinan karakterini canlandıran oyuncu kim? Gerçek adı ve detayları neler?

Avlu dizisinde Sinan karakteri Azra Kaya’nın eğitmeni olarak karşımıza çıkacak. Sinan karakterini canlandıran oyuncu ise ünlü tiyatrocu Tuğrul Tülek’tir. Tuğrul Tülek, 26 Eylül 1976 tarihinde dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümünden mezun olsada asıl mesleği İngilizce öğretmenliğidir. Uludağ Üniversitesi İngilizce bölümünden 1999 yılında mezun olmuştur.

Sonrasında Bursa’da Kültür Sanat ve Turizm Vakfı bünyesinde tiyatroda oyunculuğa başladı. Sonrasında ise bu işte kariyer yapmak için Anadolu Üniversitesi’nde tiyatro okudu. Okul sürecinde İngilizcesi de iyi olduğu için değişim programlarını kazandı ve yurt dışında tiyatro üzerine eğitim aldı.

Kürklü Merkür isimli tiyatro oyununda canlandırdığı Naz karkateri ile 12. Afife Tiyatro Ödüllerinde, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Adayı olarak gösterildi. Yine aynı oyun için Efes Pilsen Gençlik Özel Ödülünü tüm oyuncularla beraber paylaştı. 2013 yılında ise oyunculuk dersleri vermeye başladı. Craft oyunculuk atölyesinde eğitim verirken “Alışkanlıklar da Değişir” isimli kısa filmi yazdı ve yönetti.

[mavitext]Avlu Dizisi Ecem Öldü Mü? Ölecek Mi? için tıklayınız[/mavitext]