Ay ve Güneş Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir?


Güncelleme: 10 Ağustos 2018 : 11:36
0

Yeni sezona iddialı bir giriş yapacak olan Ay ve güneş dizisi şimdiden izleyiciye heyecanlandırdı. Daha önce tutkulu bir aşk hikayesini izleyici karşısına getiren Bir Garip Aşk dizisi Hindistan’da 2011’de yayına girmiş ve 398 bölüm yayınlanarak en çok izlenen dizi haline gelmiştir. Daha önce Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Bir Garip Aşk dizisinin uyarlaması olacak olan Ay ve güneş dizisi oyuncu kadrosu Ay ve güneş dizisi nerede çekildi Ay ve güneş dizisinde çalan şarkılar izleyicinin merak konusu oldu.

Kanal 7’de yayın hayatına başlayan Hint dizisi Bir Garip Aşk ülkemizde de oldukça sevilmiş büyük bir izleyici kitlesine sahip olmuştur. Es film böylesine izlenilen bir diziyi ülkemize kazandırmak adına yeni bir uyarlama olarak Ay ve güneş dizisini ekranlara getiriyor.

Yeni sezona günlük dizi olarak girecek olan Ay ve güneş dizisi oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Titizlik içinde çalışılan Ay veGüneş dizisi oyuncuları için çalışmalar başlatılmış ve birçok oyuncu ile görüşmeler yapılmaktadır.

Ay ve Güneş dizisinin konusu özeti fragmanı, Ay ve güneş dizisinin hangi günler tekrarlarının olacağı, Ay ve güneş dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı ise izleyiciler tarafından şimdiden araştırılıyor. Gelen haberlere göre Ay ve güneş dizisinin kanalı Show TV olacak gibi görünüyor.

Kanal 7 ekranlarında yayınlandığı dönemde büyük hayran kitlesine ulaşan dizinin, uyarlanmış hali olan Ay ve güneş dizisinin reytingleri nasıl olacak izlenecek mi tutacak mı izleyicilerin Merak ettiği konular arasına girdi. Ay ve güneş dizisinin izlenme oranları nasıl?

Ay ve güneş dizisinin nerede çekildiği konusunda araştırmalar fizibilite çalışmaları hızla devam ederken, Ay ve güneş dizisinin dizi setine gitmek isteyen izleyiciler içinde edinilen bilgiler sır gibi saklanıyor. Sete giden izleyiciler çekimleri aksattığı için dizi setinin yeri izleyicilere ne kadar saklanacak ne kadar söylenmeyecek meçhul. Dizi setinin yerini haber alır almaz sitemizden gitmek isteyenler için duyuru yapacağız.