Ayça Ayşin Turan’ın Yeni Projesi Nedir?Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 2 Mart 2018 : 22:20
1

Son olarak Meryem dizisiyle yıldızı parlayan Ayça Ayşin Turan’ın yeni projesi ne? 2018-2019 sezonunda hangi dizide rol alacak? Ayça Ayşin Turan’ın yeni partneri kim? Son dönemlerin en çok konuşulan ve oyunculuğuyla göz dolduran ismi Ayça Ayşin’in gelecek planları ve ekranlara ne zaman döneceği konusunda tüm merak edilenlere haberimizde yer verdik.


İçerde Dizisi Çağatay Ulusoy’un (Sarp) Yeni Projesi Nedir? 2018 de Hangi Dizide Rol Alacak


Karagül dizisinde Ada karakteriyle büyük beğeni toplayan ardından Özcan Deniz’in sinema filmi Sevimli ve Tehlikeli’de başrol oynama şansı yakalayan Ayça Ayşin Turan kısa sürede yapımcıların peşinden koştuğu isim olmayı başardı. Meryem dizisinde Meryem Akça karakteriyle kariyerinin dönüm noktasını yaşayan genç oyuncunun yeni projesi açıklandı. 2017 yaz sezonunda başlayan Meryem  2018’in ilk aylarında final yaptı. Bu süre zarfında kendisine gelen projeleri değerlendiren Ayça Ayşin Turan kararını verdi.

Netflix’in ilk orijinal Türk dizisi olan Tılsımlı Gömlek’in başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy’un partneri belli oldu. Dizide Çağatay Ulusoy’a eşlik edecek isim Ayça Ayşin Turan olduğu açıklandı. Son dönemlerin etkileyici oyunculuğuyla adından söz ettiren ismi Ayça Ayşin Turan kısa bir tatilin ardından Çağatay Ulusoy ile birlikte kamera karşısına geçecek. Ayça Ayşin Turan’ın yeni projesi hayranlarını çok sevindirdi. Sosyal platformlarda geniş fan kitlesine sahip oyuncunun yeni dizi projesi heyecanla bekleniyor.

Ayça Ayşin Turan kim?

Meryem dizisinde Meryem karakteriyle özdeşleşen Ayça Ayşin Turan 1992 yılında İstanbul’da dünyay gelmiştir aslen Sinoplu’dur. 1.67 boyunda 50 kg ağırlığında olan güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde eğitim görmektedir. Oyunculuk eğitimlerini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrolarında almıştır. 2014 yılında Karagül dizisinde Ada karakteriyle izleyici karşısına çıkmış ve geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Ardından Özcan Deniz’in Sevimli Tehlikeli filminde başrol almıştır. Bu filmin ardından Özcan Deniz ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Karagül, Sevimli Tehlikeli, Dinle Sevgili, Altınsoylar ve Meryem gibi önemli projelerde yer alan Ayça Ayşin Turan kariyerine sağlam adımlarla devam ediyor.

Ayça Ayşin Turan ve Çağatay Ulusoy çiftini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz…

1 YORUM

  1. ayça ayşin turan çağtay uludoy çok gůzel parkner olmuşlar çok mutlu oldum inşalah çok gűzel bir iş çıkartırlar

Comments are closed.