Bahtiyar Ölmez Rıfat Çakar Dizideki Rolü Nedir?


Güncelleme: 6 Kasım 2017 : 16:20
0

Dizide Bahtiyar karakterine tıpatıp benzeyen Rıfat Çakar rolünü kim üstleniyor? Dizinin başrol oyuncusu Yetkin Dikinciler dizide birbirine tıpatıp benzeyen mezarcı Bahtiyar ve mafya babası Rıfat Çakar karakterlerini birden canlandırıyor. Dizinin önemli oyuncularından Rıfat Çakar’ın gerçek adı hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Bahtiyar Ölmez dizisinin başrollerini ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı paylaşıyor. Dizide ayrıca Güven Hokna, Umut Oğuz, Serkan Kuru, Ali Çatalbaş ve Orhan Aydın gibi oyuncular bulunuyor.

Bahtiyar Ölmez Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Konusu

11 Kasım cumartesi akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen dizi aksiyon ve komedi ağırlıklı konusuyla tam bir aile dizisi. Senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizi ilk bölümü ile ekran macerasına iddialı bir giriş yaptı.

Cumartesi akşamları yayınlanan dizi aynı gün aynı saatte Fazilet Hanım Kızları, O Ses Türkiye, İsimsizler, Yalaza, Yeni gelin ve Kalbimdeki Deniz dizileriyle reyting mücadelesi vermeye tüm hızıyla devam ediyor.

Bahtiyar Ölmez Rıfat Çakır Kimdir?

1969 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü bitirmiştir. Kariyer hayatı boyunca sayısız tiyatroda rol almıştır. Bunun yanında pek dizi ve film projelerinde başrol olarak yer almıştır. Avrupa Yakası, Eşref Saati, Bizim Yenge, Muhteşem Yüzyıl, Merhaba Hayat gibi pek çok dizi projelerinde yer almıştır. 

https://www.youtube.com/watch?v=HIg88OTEDUw