Barış Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu Tanıtım Fragmanı Tekrarları


Güncelleme: 12 Eylül 2018 : 11:04
0

Yeni sezonuna damga vuracak bir yeni dizi daha ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Barış dizisi hangi kanalda yayınlanacak diye sorarsanız bu yapımı Show TV’nin yayınlayacağını söyleyebiliriz. Peki Barış dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, Barış dizisi ne zaman başlayacak, Barış dizisinde kimler rol alacak, Barış dizisi konusu ne olacak,Barış dizisinde çalan şarkılar neler ayrıntılar dizihaberci.com farkı ile sitemizde bulunacaktır.

Star TV’nin başarılı yapımı reytinglerde üst sırada olan Söz Dizisi, Atv ekranlarında yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak olan Bir Zamanlar Çukurova ve aynı zamanda Gülperi dizisi ile izleyici karşısına çıkan dizilerin yapımcılığını üstlenen Tims&B şimdi ise Barış dizisi için kolları sıvadı. Barış dizisi oyuncu kadrosu için çeşitli oyunculara teklif götürüldü.

Barış dizisi ne zaman başlayacağı merak konusu olurken aldığımız haberler çerçevesinde Barış dizisinin 2019 yılının ilk aylarında yepyeni oyuncularla başlaması planlanıyor. Barış Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterlerin ayrıntılı analizleri yine sitemizde yer alacaktır.

Şebnem Aksoy Açıkalın’ın senaryosunu kaleme aldığı Barış Dizisinin konusu ise oldukça ilgi çekici. Barış dizisinin konusu zengin bir mafya ailesinin hayat hikayesini anlatacak. Dizide borsacı bir adamın hayatını konu edinecek olan Barış dizisi özellikle borsa ile ilgilenenlerin severek izleyeceği bir dizi olacak. Barış dizisinde Borsa da yaşananlar bir aileyi nasıl etkiliyor, ailenin çöküşü daha sonra zirveye nasıl taşındığı gözler önüne serilecek.

Barış dizisinin 2019 yılının Ocak ayında ekranlara gelmesini planladıklarını söyleyen Show TV genel müdürü Suavi Doğan dizinin hangi gün yayınlanacak hakkında bilgi vermedi. Fakat biz Barış dizisinin hangi gün yayınlanacağı konusunda araştırma yaparak dizinin cumartesi akşamı ekranlara gelmesini bekliyoruz.

Barış Dizisi Tanıtım  Fragmanı henüz yayın akışına girmedi. Barış Dizisi Tekrarları ise dizinin yeni bölümünden önce bir saat için özet olarak izleyiciye verilecek. Barış Dizisi reytingleri istenilen seviyeye gelirse tekrarları hafta içi gündüz kuşağında herhangi bir saatte de yayınlanabilir. Fakat Barış Dizisi izlenmez, tutmazsa kısa sürede ekranlara veda edebilir. Barış Dizisi erken Final yapmasın bitmesin isterseniz yorum kısmımıza evet yazarak desteklemenizi tavsiye ederiz.

Barış Dizisi Tanıtım Fragmanı Yayınlanmadı Yayınlanınca buradan paylaşım yapılacaktır.