Benden İyi Kim Bilir Nasıl Bir Yarışma? Nasıl Başvuru Yapılır?


Güncelleme: 5 Mayıs 2017 : 13:19
0

TRT 1’in yeni yarışması Benden İyi Kim Bilir’e nasıl başvuru yapılır? Benden İyi Kim Bilir nasıl bir yarışma?Yaz aylarında ekranlarda olması planlanan Benden İyi Kim Bilir, bu güne kadar yayınlanan yarışma programlarından daha farklı bir formata sahip olacak. Yarışmacıların hem bilgisini hem de tecrübesini ölçmeyi planlayan yarışmanın sunucusu da kesinleşti.

Benden İyi Kim Bilir programının sunuculuğunu Sinan Çalışkanoğlu üstlenecek. Yer aldığı her yapımda sempatikliği ve eğlenceli tarzı ile gönüllerde taht kuran Sinan Çalışkanoğlu, yarışmada da izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak.

Benden İyi Kim Bilir yarışmasında genel kültür sorularının yanı sıra çok az kişinin bildiği aslında önemli olan bilgiler de gün ışığına çıkarılacak. Böylece hem yarışmacının hem de izleyenlerin bilgilerinin de arttırılması sağlanmış olacak.

Benden İyi Kim Bilir yarışmasına katılım formu henüz TRT’nin sitesinde yayınlanmadı. Program için son hazırlıklarını yapan ekip, başvuruları internet üzerinden alacak gibi görünüyor. İzleyicilerin kimlik bilgileri, eğitim bilgileri ve ilgi alanları ile ilgili soruların olduğu form çok yakında TRT 1’in resmi sitesinde açıklanacak.

Benden İyi Kim Bilir yarışma programının başvuru formu ve detayları kesinleştiğinde sizlerle sitemizden paylaşacağız. Sinan Çalışkan ile Benden İyi Kim Bilir yarışma programı çok yakında TRT 1 ekranlarında sizlerle buluşuyor. Yarışma ile ilgili yorumlarınızı yorum ekle kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.