Beni Affet 11-12 Mayıs Özetleri-1181. ve 1182. Bölüm Tüyoları


Güncelleme: 9 Mayıs 2017 : 18:29
0

Star Tv’nin uzun dönem dizilerinden Beni Affet’te yine kötüler kazanmaya devam ediyor. Beni Affet 11-12 Mayıs Özetleri-1181. ve 1182. Bölüm Tüyoları. Ateş, Murtaza’nın oğlunu kullanarak Murtaza’yı yakalamanın planlarını yapar. Murtaza bunu öğrendiğinde Ateş’in tüm planları tamamen değişecektir.

Sevgi, sonunun ölüm olduğunu bile bile, Bahar için büyük bir fedakarlık için gireceği ameliyata hazırlanır. Sevgi’nin hayatına mal olacak bu fedekarlığı ailesi öğrendiğinde ne yapacaktır. Ailesi tarafından vazgeçirilmeye çalışılan Sevgi’nin tepkisi ne olacak?

Ceylan ve Alper bebeği de alıp kaçmak ister. Ancak tetikte bekleyen Mahir, Ceylan’ı göz hapsine almıştır. Yaman ve Feride yaşayacak başka bir ev ararken, Cüneyt ve ailesinin Melis’i istemeye geleceğini öğrenirler. Bu haber Yaman’ı deli eder.

Babasına hesap sormaya giden Yaman, tartışma sırasında herkesi şoke edecek bir karar verir. Diğer yandan Osman’la Filiz’in arasında yaşananları gerçek sana Zühre, Osman’a karşı tavırlıdır. Murat’ın hiçbir şeyden haberi yoktur ama Sıla yavaş yavaş durumdan şüphelenmeye başlar.

Beni Affet dizisi ile ilgili tüm özet, yorum ve tüyolara buradan ulaşabilirsiniz. Her saat başı bir tüyomuz haberimize eklenecektir. Bizi takipte kalın. Sizlerde dizimiz Beni Affet’le ilgili görüş ve yorumlarınızı bizler paylaşabilirsiniz. Mesala sizlerde senaristin değişmesi gerektiğini mi düşünüyorsunuz? 🙂