Beni Affet 1175.-1176. Bölüm Özeti Tüyoları 3-4 Mayıs Neler Olacak?


Güncelleme: 29 Nisan 2017 : 14:24
19

Star tv ekranlarında yayınlanan Beni Affet 1175.-1176. Bölüm Özeti Tüyoları 3-4 Mayıs Neler Olacak? dizimizle ilgili açıklama ve detayları buradan sizlere aktaracağız. Her bölümü ile ilgi ve alakanın artmaya başladığı dizimizde Gülüm ve Ateş arasındaki ilişki ile Feridenin yeni evliliği hakkındaki detaylar damga vuracak..

3 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanacak 1175. bölüm özeti şöyle: Bahar’ı şok eden gelişme ne olacak? Bahar’a olanlar için kendini suçlayan Gülüm, herkesten gizlediği bir şey yapar. Ateş, Murtaza’yı kandıracağı planını devreye sokar. Bahar, tutulduğu yerde kaçmanın fırsatlarını kollar.

Tam bunu başardığı sırada ise şok edici bir gelişme yaşanır. Hastaneye gelen Alper, Neriman’ın gerçek niyetini anlar. Ancak Alper’in son çırpınışlarının Ceylan’ı kurtarmaya yetip yetmeyeceği merak konusudur. Balayında olan Feride ve Yaman güzel bir gün geçirir. Ancak Melis, Cüneyt’le ilgili hesap sormak için ikilinin yanına gelince Yaman ve Feride’nin tadı kaçar.

Banu ise her şeyden habersiz olan Feride ve Yaman’a zarar verecek korkunç planını devreye sokar. Filiz yüzünden araları açılan Zühre ve Osman’ın arasındaki tatsızlık devam eder. Konuşmak için Filiz’in evine giden Osman’ı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Bu haftanın genel TÜYOLARI NASIL: Cüneyt’in Feride’yi geri kazanmak için yaptığı son hamle hem Feride’ye yaptığı hatayı anlamasına hem de onu kaybetmesine neden olmuştur. Feride’yi bir karar anında gören Yaman ona tamam mı devam mı diye soracaktır.
Nikah masasında son ana kadar bekleyecektir ve Feride kendisine yapılanları unutmamıştır ama daha da önemli bir şey vardır o Yaman’ı gerçekten sevmektedir ve Evet der. Yaman’la evlenir…

Cüneyt paramparça olurken arkasında bir enkaz ve Melis vardır. Banu Cüneyt ve Feride arasında geçen bu konuşmaları Melis’e yetiştirdiğinde yer yerinden oynar. Çünkü Feride artık melis için kurtulunması gereken biridir ve bunun hesabını verecektir. Öte yandan Yaman’la Feride balayına gitmişlerdir ve iki aşık hayatlarında yeni bir sayfa açmışlardır.

Murtaza kötülüklerinde sınır tanımamaktadır. Bahar’ı kaçırmıştır ve onu koz olarak kullanmaya kararlıdır. Bahar’a karşılık Gülüm’ü ister Ateş’den ve her şey daha da karışırken sevgi olan biteni öğrenir. Kızının kaçırılması sevgiyi perişan eder.

Kader ve Neriman yan yana bir gariptir. Neriman Kader’i oğluna geri kazandırmak için hamle üstüne hamle yaparken asıl önemli olan ceylan ve karnındaki çocuktur. İkili bu gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçerler.. Anne karnında dna testi için büyük bir oyuna bulaşırşar…

Mayıs 2017 perşembe günü yayınlanacak. Yorumlarınızı bekliyoruz..

19 YORUMLAR

  1. yav bu yaman i kimcikardi o diziye eskide izleyordu simdi paramparca cuneyt siz feride asla dusunulemez sizden ricam cuneyt feride aski tekrar baslasin hicbirdizide basroller ayrildi da sonra kavusmadi mi! Siz olsaniz ask mi yalan mi?

  2. Bence evet Bahar ayrılsın çünkü Kemal’siz Bahar olmuyor.Feride&Yaman ayrılmasın
    Hakim Güneş’i Feride’ye versin.
    Murat&Sıla olsun.Eylül geri gelsin.
    Kader&Yiğit evlensin hatta yeni sezonda Kader hamile kalsın bebeği olsun.
    Ateş&Gülüm de birlikte olsun Ateş Annesine ve babasına onların oğulları olduğunu söylesin.

  3. diziniz 6 yıl oldu yeter artık bir günlük dizinin ömrü 5 veya 6 yıl yerine yeni bir dizi başrole mehmet hayri koç ve esengül aypek

  4. ya bu dizi iyicene saçmaladı kemal gitti ferideyse yamanla evlendi bence final yapsın

  5. bencede çok güzel bir dizi bitirmeyin. çalışıyorum ama eve gelince tekrarını izliyorum.saatlerini değiştirseniz 4-5 arası yapsanız ne güzel olur.

  6. bence bu filim coook sacmaladı en iyisi feride de cüneyt evlensinler orda final yapsınlar

  7. bu nasil bir dizi hani ask feride cuneyt kavusmalari en hayirlisi dir bence yaman ciksin

  8. Dizi cok güzel yillardir izliyoruz ailecek ama cok kısa sürüyor lütfen daha fazla oynasin 50 dakika tek devam ediyor bence böyle güzel dizi 2 saat oynansin

  9. sizden ricam feride ile yamani ayirmain . kaderi de simdiki yakisikli ile evlendirin . eski kocasi kaderi hic haketmedi.

  10. Allah aşkına yıllardır bu diziyi izliyorum sakın feride ile yamanı ayırmayınız. Cüneytin yaptığı hatanın telefisi yooooook asla da olmaz. Millete örnek olsun. Ne olursunuz güzel bir final yapın biz izleyici bunu hak ediyoruz.

      • lütfen final olmasin hafta içi hiç bir bölümünü kaçırmadan izledim ama kemal cikmasaydi iyi olurdu bence Baharla kemal çok yakisyolardi umutta ayrilmasaydi keşke

Comments are closed.