Beni Affet 1213. 1217. Bölüm 18-22 Eylül Pazartesi-Cuma Özet ve İpuçları


Güncelleme: 17 Eylül 2017 : 18:26
3

2. Sezon startını veren Beni Affet yeni karakterler ve yeni bir hikaye ile izleyicisinin karşısına çıktı. 2. sezonun ilk haftasını geride bırakan dizinin yeni haftasında izleyicileri neler bekliyor? İşte Beni Affet 1213-1214-1215-1216 ve 11217. bölüm özetleri ve tüyoları.

Başrollerinde Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Tolga Akman, Baki Çiftçi Sıla Saraç, Metehan Şahiner, Ceren Y. Karakoç, Nusret Şenay ve Ulviye Karaca’nın yer aldığı Star Tv’nin ve Türkiye’nin en çok izlenen günlük dizisi Beni Affet yeni sezonda da izleyicileri ekranlara kilitleyecek.

Yaman’ın öldüğüne inanan Boris, olay yerine gittiğinde büyük bir sürprizle karşılaşır. Yaman’ı bulmaya çalışırken olay yerine gelen ve Seher’in evini gören Feride ve Cüneyt’in yaşayacakları ise merak konusudur.

Osman evden ayrılmasına rağmen, türlü bahanelerle ailesinin yanına gelmeye devam eder. Murat, Zühre ve Nazire’nin ayarladığı kızla görüşmeyi kabul eder. Osman ise bu görüşmeye engel olmak ister.

Metin’in iyileşmesine sevinen Zeynep, Ateş’e minnet duyar. Zeynep’in babası Remzi ise Pınar ve Zeynep’in başına olmadık bir bela açar.

Toprak’ın yaşaması için Metin’in bir an önce ölmesini isteyen Lerzan, planlarını hızlandırmaya karar verir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Kader, Yiğit’le rüya gibi bir hayat yaşamaya devam eder. Mahir ise bu duruma karşılık yeni bir planı yapar.


Editör Yorumu: Anlaşılan o ki Feride ve Yaman kavuşması pazartesi salı çarşamba ya kadar yok gibi. Daha Feride tv ye çıkacak, Yaman’ın annesi gelecek. Perşembe de bir bahane ile geçer kaldı mı iş Cuma gününe. Feride evin dibine kadar gelir ve Yaman’ı bulamadan döner. Boris de yakalanamadı gitti yine. Gerçi Feride’den önce Boris Yamanı bulmasa iyidir. Bir de olaya şöyle bakalım;

Feride tam eve geleceği sırada kaza yaptılar. Tam eve gelmişken araba ile kaçtılar, tam seherin evine gelmişken yine bir şey olur. Orada olduğunu görmeden dönerler. Dahası Feride tv ye çıkacak sonra Yaman annesi gelecek. Feride ve Yaman buluşması bu hafta da zor gibi ama bakalım hep beraber görecez.


Beni Affet 1213. 1214. Bölüm 18 Eylül Pazartesi 19 Eylül Salı Özet ve İpuçları

Feride Yaman’ı kurtarman için can hıraş bir şekilde mücadele ederken başka olayların başlamasına sebebiyet vermiştir. Yaman ‘ı uçurumun dibinde bulan Seher onu alır ve kendi evine taşımıştır. Seher kimdir ve neden polisi aramamıştır? Feride ise asla mücadeleden vazgeçmez ve Cüneyt’le beraber Seher’in evine ulaşırlar.

Tüm bu ilginç olaylar yaşanırken bir anda Yaman’ın annesi Asiye ortaya çıkmıştır. Asiye yıllarca ne oğlunu ne de başka birisini aramıştır. Uzun bir zaman ailesinden uzakta kalmıştır. Kulağına bir takım söylentiler gelmiş ve oğlunu görmek için Ankara’ya gelmiştir. Peki Asiye neden şimdi çıkıp gelmiştir? Asiye’nin gelmesi daha farklı olayların fitilini mi ateşleyecektir? Feride e ve Asiye buluşmasında neler yaşanacak?

Beni Affet 1215. 1216. Bölüm 20 Eylül Çarşamba 21 Eylül Perşembe Özet ve İpuçları

Murat ise çevresindekilerin zorlamalarına daha fazla dayanamaz ve hayatını sonsuza kadar değiştirecek olan o kızla tanışmaya gider. Murat ve Defne kuluşmasının arka planında neler oalcak? Murat Defne ile buluşmaya giderken farklı biriyle mi buluşacak?

Zeynep kardeşinin kazasından sonra kendisini toparlayamaz. Kardeşinin hastaneye götürürken yanında Ateş vardır ve ikilinin aşk dolu hayatlarının başlangıç günü o gündür. Ateş ve Zeynep aşkı dillere destan bir şekilde ilerleyecektir.

Beni Affet 1217. bölüm 22 Eylül Cuma Özet ve İpuçları

Lerzan ise yine kötü emeller peşinde koşmakta ve asla vazgeçme derdinde değildir. Ateş’in hayatta tutmak için çırğındığı Metin’i öldürmeye karar vermiştir ve bunu içinde çok kötü bir plan yapmıştır. Metin’in babasını bunun için kullancakır. Bir tarafta kardeşi için büyük fedakarlıklar yapan Zeynep, diğer yanda hayata tutunmaya çalışan Toprak ve ilk defa kalbi bir kadın için çarpan Ateş.

Mahir’in Yiğit için farklı planları vardır. Kader’i Yiğit’in elinden kurtarmaya ant içmiştir. Mahir karşısında Yiğit’in iice canı sıkılmaktadır çünkü Yiğit’in amacı yolunda Mahir bir engel teşkil etmektedir. Neriman ise oğlundan Kader’den vazgeçmesini ister. İşler iyice karışacaktır ve bu kördüğüm olmuş ilişkiler yumağını çözmek hiçte kolay olmayacaktır.

 

 

 

Comments are closed.