Beni Affet 1244. Bölüm Özeti 31 Ekim Neler Yaşanacak?


Güncelleme: 30 Ekim 2017 : 20:07
0

Star Tv’nin sevilen günlük dizisi Beni Affet, sürükleyici senaryosu ve kalıplaşmış usta oyuncu kadrosu ile seyircisini ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Beni Affet 1244. bölüm Özeti ve tüyoları haberimizde. Feride, Cüneyt’in Hastalığını Öğrenecek Mi? Toprak, Ateş ve Zeynep arasındaki ilişkiyi öğrenecek Mi? Sait, Yiğit’ten intikamını alacak Mı?  Bütün bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz.

Önceki bölümlerde olduğu gibi Feride’nin Yaman’dan ayrılma planları, Cüneyt’in ise hastalığına rağmen Feride’yi tekrar elde etme planları sürüp gitmektedir. Feride, Cüneyt konusunda şüphelerinden dolayı Doktor Mine’nin yanına gider. Ancak Doktor Mine’nin garip tavırları ve Cüneyt konusunda ki  kaçamak cevapları Feride’yi iyice şüphelendirir. Feride, Doktor Mine’den alamadığı cevapları öğrenmek için Cüneyt’in yanına giderek şüphelendiği şeyleri öğrenmeye karar verir.Cüneyt ise günden güne ağırlaşan hastalığından dolayı büyük sıkıntılar içerisindedir. Seher ise, yaptığı kötülüklerin farkına varan Nazire’yi, saf dışı bırakmak için oyunlar oynamaya devam edecektir.

Murat ve Mükellef, bir yanlış anlaşılma ile karşı karşıyadır. Bu durum, Murat ve Güzel’in ilişkisini olumsuz etkileyecektir. Bu arada Zeynep, kendisini terk etmek için gitmeyi göze alan Ateş’in planlarını öğrenince yıkılır ve ne yapacağını şaşırır. Zeynep, sırf Ateş gitmesin diye istemeyerek de olsa Toprağa yaklaşacaktır. Zeynep’in aniden kendisine yaklaşmasından şüphelenen Toprak, Zeynep ile Ateş’i beraber görünce beyninden vurulmuşa döner. Yaşadığı şokla Lerzan’a tepki gösterir ve Lerzan’ı hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya bırakır. Pınar, Zeynep’e karşı değişik tavırlar sergilemektedir ve Zeynep, bu duruma çok sinirlenir. Ateş ise onu yatıştırmaya çalışır.

Neriman, Galip’le buluşacağı için çok heyecanlıdır. Yeni duygular ve ümitlerle Galip’in yanına giden Neriman, hiç beklemediği bir durumla yüzleşir.

Beni Affet Dizisi Bölüm Özetleri ve Tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz.