Beni Affet 1251. Bölüm 9 Kasım 2017 Perşembe Özeti


Güncelleme: 7 Kasım 2017 : 21:27
0

Star Tv’nin gündüz kuşağının vazgeçilmezleri arasına adını altın harflerle yazdıran Beni Affet, sürekleyici hikayesi ile devam ediyor. Beni Affet 1251. Bölüm 9 Kasım 2017 Perşembe Özeti ve tüyoları sizler için haberimizde. İsterseniz dün ki bölüm de neler oldu hatırlayalım… Yaman, Cüneyt’in hastalığını öğrenmişti. Feride’nin neden Cüneyt’le ilgilendiğine dair kafasındaki sorular cevabını bulmuştur. Ancak Cüneyt, hasta da olsa; Yaman, Feride’yle Cüneyt’i yan yana görmek istemiyordur ve tepkisini ortaya koyar. Yaman’ın söyledikleri karşısında Cüneyt’in tepkisi de sert olur. Yaman’la Cüneyt’in arasında ki bu sert tartışma Feride’yi çok zor bir durumda bırakır.

Murat, Mükellef yüzünden Güzel ile olamayacağını anlayınca, Güzel’i kaçırmak zorunda kalır. Güzel’de Murat’ın teklifini kabul ederek onunla gider. Bir süre sonra Mükellef durumun farkına varır. Mükellef, hemen soluğu Zühre’nin yanında alır ve ondan yardım ister. Çünkü Mükellef, Zühre’nin durumdan haberi olabileceğini düşünmektedir. Mükellef, Zühre’nin yanına gittiğinde, oraya hiç hesapta olmayan biri gelir ve Mükellef için durumlar daha karmaşık hale gelir.

Ateş, biraz sohbet etmek hem de yardımcı olmak için Kader’in yanına gider. Pınar’ı bulamayan Zeynep butiğe gider. Toprak, Zeynep’in gözüne girmek için sürekli ikili oynar. Kardeşiyle ilgili bir video kaydı izleyen Zeynep adeta şok olur. Kim olduğunu bilmeden Galip’le aşk yaşayan Neriman için artık gerçekler gün ışığına çıkmaya başlamıştır. Beni Affet 1251. Bölüm 9 Kasım 2017 Perşembe Özet ve tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz. 


BENİ AFFET ÖZETLERİ<<<tıkla


Beni Affet 1251. bölüm de ise; Yaman’ın Cüneyt karşısında Feride için neler yapacağına şahit olacağız. Cüneyt ise nasıl bir zorlukla karşılaşırsa karşılaşsın Feride’yi tekrar kaybetmeye tahammülü yoktur. İki kişi arasında kalan Feride’nin tavrı ne olacak? Mükellef, Murat ile Güzel’i bulabilecek mi? Murat ile Güzel nerede? Ateş, Toprak, Zeynep aşk üçgeni nasıl şekillenecek? Neriman, öğrendiği gerçekler sonrasında, aşkı Galip’e nasıl davranacak? tüm bu soruların cevabını haberimizin içeriği güncellendikçe öğrenebilirsiniz…