Beni Affet 1255. Bölüm 15 Kasım 2017 Çarşamba Özet ve Tüyoları


Güncelleme: 15 Kasım 2017 : 09:43
0

Beni Affet 1255. bölüm Özet ve Tüyoları ile sizlerleyiz. Star Tv ekranlarında yayınlanan ülkemizin fenomen dizisi Beni Affet yeni gelişmelerle devam ediyor. Beni Affet dizisi, önemli gelişmeleri, özet ve tüyoları sitemizden takip edebilirsiniz. Beni Affet yeni bölümde Cüneyt, Feride ve Yaman üçgenin de önemli gelişmeler oluyor. İsterseniz Beni Affet 1255. bölüm özetine geçmeden, bir önceki bölümde neler oldu hatırlayalım…

Beni Affet 1254. bölüm de; Feride ile Yaman tekrar barışmışlar hatta beraber sinemaya giderek güzel zaman geçirmişlerdir. Ancak sinema çıkışı Feride ile Yaman’ı bekleyen kötü bir süpriz vardır. Feride’yi gizli numaradan arayan biri, Cüneyt ile olan öpüşme görüntülerinin elinde olduğunu söyleyerek Feride’ye şantaj yapar. Feride, şok olmuştur ve bu olayın sorumlusu olarak Cüneyt’in hastalığından dolayı ona yakınlık gösterdiği için kendine yediremeyen Yaman’ı sorumlu tutmaktadır. Yaman’ın hiç bir şey den haber yoktur ve Yaman’da telaşlanır.

Yaman ise Feride’nin bu şantaj olayından Cüneyt’i sorumlu tutar. Çünkü Yaman, Feride’yi tekrar elde etmek için Cüneyt’in her şeyi yapabileceğini düşünmektedir. Mükellef, Güzel için telaşlanmaktadır. Her yerde Murat ve Güzel’i arar. Toprak, Zeynep’i kazanmak için kötü planlar yapmaya devam eder. Ancak yapacağı bir hata onun kötü yüzünü Zeynep’e gösterecektir.

Beni Affet 1255. bölüm 15 kasım 2017 , yeni bölüm de ise; Yaman, Cüneyt’in peşini bırakmaz. Çünkü Feride ile en küçük bir ihtimal bile olsa görüşmesine tahammül edemez. Murat, hapisten çıkar ve tekrar Güzel’in evine giderek onunla görüşmek ister. Ancak Güzel’den beklemedik bir tepki ile karşılaşır.


BENİ AFFET DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla