Beni Affet 1258. Bölüm 20 Kasım Pazartesi Özet ve Tüyoları


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 16:41
1

Ülkemizde Star Tv ekranlarında en çok izlenen diziler arasına adını yazdıran Beni Affet önemli gelişmeler ile devam ediyor. Beni Affet 128. Bölüm 20 Kasım 2017 pazartesi özeti ve tüyolarını sizler için hazırladık. Bakalım Beni Affet 128. bölümde bizi nasıl gelişmeler bekliyor.

Beni Affet 128. Bölümde; Yaman’ın Cüneyt konusunda ki takıntıları onu kötü şeyler yapmaya yöneltmiştir ve Cüneyt’i bir eve kapatır. Yaman’ın Cüneyt’e ne yapacağı merak konusudur. Cüneyt’in ortalıktan kaybolması herkesin dikkatini çekmiştir. Yaman, Feride ile yüzleşmek ister ancak başına geleceklerden habersizdir. Asiye ise Cüneyt’in ortalıktan kayboluşundan dolayı Feride’yi tehdit eder.

Mükellef, Murat ile Güzel’i birbirinden uzak tutmak için yaptığı planı devreye sokacaktır. Zühre ve Osman, Cüneyt hakkında öğrendikleri karşısında şok olurlar. Zeynep, Toprak’ın evlilik teklifini kabul etmiştir ve Ateş bu durumu öğrenince delirir. Toprak ile Zeynep’in düğün hazırlıklarına Lerzan yardımcı olacaktır. Sizde Beni Affet dizisi hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak bizlere iletebilirsiniz…


BENİ AFFET DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=jsxuY_eHW9k” width=”100%” height=”350″]

1 YORUM

Comments are closed.