Beni Affet 1260. Bölüm Özeti 22 Kasım 2017 Çarşamba


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 16:36
0

Beni Affet 1260. Bölüm özet ve tüyoları ile sizlerleyiz. Beni Affet 1260. Bölüm özeti 22 Kasım 2017 Çarşamba. Ülkemiz de severek izlenen gündüz kuşağının fenomen dizisi Beni Affet tüm heyecanıyla devam ediyor. Beni Affet 1260. Bölüm özet ve tüyolarını sizler için derledik. Beni Affet 22 Kasım Çarşamba 1260. Bölüm özetine geçmeden önce bir önceki bölüm de neler olmuştu hatırlayalım…

Beni Affet 1259. Bölüm de; Cüneyt ile Feride’nin görüntülerinin izleyen Yaman, deliye döner. Yaman, bu görüntüler hakkında bilgisi olmadan, Feride’yi dinlemeden kendince hükmünü verir ve Feride’nin kendisi için yazdığı mektubu okuyamaz. Feride, Yaman’a kendisini savunmak ister ancak Yaman buna izin vermez. Feride çok üzülmüştür ve yine çıkmazlara girmiştir.

Toprak ile Zeynep’in evleneceğini öğrenen Pınar, tüm cesaretini toplayarak Ateş’e ilanı aşk eder. Ancak Ateş’ten, hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Toprak, Zeynep’i Sevgi’den istemeyi düşünür ve bunun için Lerzan dan yardım ister. Bütün bu durumlardan haberdar olan Ateş, Zeynep konusunda yeni planlar yapmaya başlar. Beni Affet 1260. Bölüm özeti 22 Kasım 2017 Çarşamba.

Beni Affet 1260. Bölüm özetin de ise; Feride, kendisinden ayrılmak isteyen Yaman’ın kararından dolayı büyük üzüntüyü yaşamaktadır. Feride, her ne olursa olsun, Yaman’dan vazgeçmeyecektir ve bunun için her şeyi göze almıştır. Zühre ile Osman, Cüneyt ile Feride arasındakileri öğrendiğinden, Cüneyt ile konuşmak isterler. Cüneyt’ten Feride’nin peşini bırakmasını çünkü ona gittikçe zarar verdiğini düşünmeleridir. Cüneyt ise Feride konusunda çok hassas olduğu için duydukları karşısında Zühre ve Osman’a çok sert tepki verecektir.

Ateş, kaçırılmıştır. Ateş’i kaçırıp, bir depoya gizleyen ise Lerzan’dır. Ateş’in bir süre ortalıkta görünmemesi herkesin dikkatini çeker ve Lerzan’a bu konuda bilgisi olup olmadığını sorarlar. Lerzan ise sanki hiç bir şey yapmamış gibi, rahat bir tavırla Ateş’in acil olarak yurtdışına çıktığını söyler. Sevgi, Lerzan’ın bu halinden şüphelenmiştir ve Zeynep’in belki haberi olduğundan ümit ederek, düğün hazırlıkları yapan Zeynep’i arar. Tüm bunları duyan Toprak ise Ateş’in bir anda ortalıktan kayboluşunu normal bulmamış ve neler olduğunu öğrenmek için Ateş’in peşine düşmüştür. Beni Affet 1260. Bölüm özeti 22 Kasım 2017 Çarşamba özet ve tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz. Siz de sevilen dizi Beni Affet hakkında görüşlerinizi yorum yaparak bize ulaştırabilirsiniz.


BENİ AFFET DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=isV79Az8n3A” width=”100%” height=”350″]