Beni Affet 1263. Bölüm Özeti 27 Kasım 2017 Pazartesi


Güncelleme: 26 Kasım 2017 : 17:00
0

Star TV’nin fenomen dizisi Beni Affet, önemli yeni gelişmelerle devam ediyor. Beni Affet dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Beni Affet 1263. Bölüm Özeti ve tüyolarını sizler için hazırladık.

Beni Affet 1263. Bölüm Özeti 27 Kasım 2017 Pazartesi günü, Beni Affet dizisi sevenlerinin en merak ettiği soru; Feride’nin Yaman’a kendisini affettirebilecek mi? Feride, Cüneyt’e her şeyi itiraf ettirdiği şeyleri kameraya kaydetmiştir ve Yaman’a kendinin suçsuz olduğunu ispatlamak için Eskişehir’e gitmeye karar vermiştir. Yaman ise Eskişehir’e varmıştır ve orada Cansu diye biri ile tanışmıştır. Cansu, Yaman’ın başına bela olacaktır. Feride, Cansu ile karşılaşacak mı?

Feride, Yaman’ın yanına gider fakat Yaman’ın yanında Cansu vardır. Feride, gördüğü manzara karşısında şok olmuştur. Yaman ise kendine geldiğinde gece neler yaşadığını hatırlamamaktadır ve Feride’ye kendini nasıl izah edeceğini bilememektedir. Yaman önce her şeyi Feride’ye anlatmak istese de, Feride’yi kaybetmemek için yalan söylemek zorunda kalır. Feride, Yaman’ı affedebilecek mi? Beni Affet dizisi 1263. Bölüm yayınlandığında haberimiz güncellenecektir. Beni Affet 1263. Bölüm Özeti. Siz de sevilen dizi Beni Affet hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak bize ulaştırabilirsiniz.


BENİ AFFET DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


BENİ AFFET 1263. BÖLÜM

[youtube url=https://www.youtube.com/watch?v=DYuGqTUE1mY”” width=”100%” height=”350″]