Beni Affet 1308.-1312. Bölüm Özetleri-Haftanın Tüyoları(29 Ocak-2 Şubat)


Güncelleme: 27 Ocak 2018 : 13:29
0

Günlük dizi kuşağının en önemli yapımlarından olan Beni Affet tüm heyecanıyla devam ediyor. Beni Affet 1308.-1312. Bölüm Özetleri-Haftanın Tüyoları(29 Ocak-2 Şubat) haberimizi sizler için önümüzdeki hafta muhtemelen yaşanacak gelişmelerin özeti olarak hazırladık. Beni Affet 1308.-1312. Bölüm Özet ve Fragmanları

Yaman’ın mahkeme de başından geçen bütün olayları anlatması ile mahkemenin seyri bir anda değişmiştir. Yaman, Feride’nin kendisine yaptığı dediğin şeylerin, aslında kendisine kurulmuş bir oyun olduğunu söylemiştir. Cansu ile otel odasında içki içtikleri bardağın içinde uyuşturucu olduğuna dair raporları sunması ve bunları tezgahlayan kişinin Cüneyt olduğunu söylemesi herkesi şok etmiştir. Beni Affet 1308.-1312. Bölüm Özetleri-Haftanın Tüyoları(29 Ocak-2 Şubat)

Tüm bunların sonunda Yaman, Hâkim’den iddia ettiği şeyleri ispatlamak ve evliliğini kurtarmak için zaman ister. Mahkeme Yaman’ın söylediklerini dikkate alarak, ona istediği süreyi verecektir. Feride, Yaman’ın söylediklerine çok şaşırır ve Cüneyt’in kendisini üzecek bir şey yapacağına inanmak istemez. Ancak Yaman’ın da kendisine olan sevgisinden şüphesi yoktur. Yaman, Cansu ve Cüneyt işbirliğini ispatlamaya çalışırken, iş yerinde başka sıkıntılarla karşılaşacaktır. Beni Affet Haftanın Tüyoları(29 Ocak-2 Şubat)

Yaman, bunca şeyin arasında bir de bu sıkıntı ile karşılaşınca ne yapacağını şaşırır. Feride, Yaman’ın karşılaştığı sıkıntıları öğrenince, hemen onun yanına yardıma gidecektir. Feride ile Yaman, tıpkı eski günlerde ki gibi, birbirlerine yardım ederek, zorlukların üstesinden gelmeye çalışacaklardır. Cansu ile Asiye işbirliği devam edecektir ve onların gözleri de mahkemeden çıkacak kararda. Cansu, artık Yaman’ın Feride ile olan evliliğinin bittiğine inanmaktadır ve bu sırada boş durmayacaktır. Cansu, Yaman’ın boşanma işleri ile uğraşırken, o da evin hâkimiyetini ele geçirmeye çalışmaktadır. Beni Affet 1308. 1309. 1310. 1311. 1312. Bölüm Özetleri

Cansu, kendince oyunlar oynarken, en büyük destekçisi Asiye hakkında öğreneceği bir gerçek ile her şeyi değiştirebilecek güce kavuşacaktır. Zeynep ve Ateş’in evlenmesi ile Toprak adeta karalar bağlamıştır. Toprak, yeni planlar içine girmiştir ancak bilmediği bir şey vardır. Toprak’ın yaptığı bu kötülükler, yavaş yavaş kendi sonunu getiriyordur. Pınar ise artık her şeyin farkındadır ve Toprak’ı kendi yalanları ile baş başa bırakarak, evden ayrılmaya karar verir. Peki Toprak, Pınar’ın evden ayrılmasına müsaade edecek mi? Murat ve Güzel’in evlilik arifesinde başlarına yeni belalar gelecek gibi duruyor. Beni Affet 1308.-1312. Bölüm Özetleri-Haftanın Tüyoları(29 Ocak-2 Şubat)


BENİ AFFET DİZİSİ ÖZETLERİ<<<TIKLA


Güzel hakkındaki bütün gerçekleri bilen Mükellef’in kardeşi Orhan önümüzde ki hafta diziye girerek, bazı şeyleri değiştirecektir. Mükellef, Orhan’ı durdurabilecek mi? Tüm bu soruların cevaplarını ve yaşanacak gelişmelerin ayrıntılı özetlerini sitemizden takip edebilirsiniz. Siz de sevilen dizi Beni Affet hakkındaki düşüncelerinizi yorum yaparak bizimle paylaşabilirsiniz.

BENİ AFFET 1307. BÖLÜM

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=IlCX4E3UMtM” width=”100%” height=”350″]