Beni Affet 9 Mayıs Salı Neler olacak? 1179.Bölüm Özeti


Güncelleme: 6 Mayıs 2017 : 10:51
0

Star tv ekranlarının sevilen gündüz kuşağı dizilerinden olan Unutma beni 6 sezondur ekranlarda olmasına rağmen dizinin her bölümünde heyecan dorukta. Bu hafta ya da heyecanla başlayan dizi izleyicileri merak ettirecek sahnelerle karşımıza geldi. Beni Affet 9 Mayıs Salı neler olacak? Özet fragman ve tüyoları ile ilgili bilgileri haberimizden okuyabilirsiniz.

Geçen hafta Cüneyt ve Feride güzel bir gün geçirmek için düğünden sonra balayına gitmişlerdi. Balayı dönüşü kaza yapmaktan son anda kurtulan çift hala içlerinde korku olsa da birbirlerine olan aşkları her geçen gün artmaya devam ediyor. Melis ve Banu nu boş durmayacağına inanan çift tedbir almayı ihmal etmez.

Bütün olanların ardından ikisine ait olan,kendi elleriyle döşeyecekleri bir yuva hayali kurarken Yaman ın Feride ye aldığı ev bunun için tam biçilmiş kaftan olacaktır. Çok güzel bir ev almıştır ve bu evi kendi zevklerine göre döşemeye başlamışlardır.Sıkıntılar başlarına bela olmaya devam etsede onlar hız kesmeden devam eder

Bu arada Cüneyt’in tüm gerçekleri öğrenmesi Feride’nin suçsuz olduğunu anlaması Melis için hiç bir şey ifade etmez. Tabi ki Melis in babası için de aynı şey geçerlidir ve kızının Cüneyt ile evlenmesini ister. Ayrıntılar geldikçe buradan paylaşım yapılacaktır bizi takip etmeye devam edin.