Beni Bırakma 10 Nisan 67. Bölüm Özeti


Güncelleme: 10 Nisan 2018 : 03:19
0

Beni Bırakma son zamanlarda hakkında çıkan final haberlerini yalanlar bir şekilde tüm heyecanıyla yayın hayatına devam ediyor. Beni Bırakma 67. bölüm özeti ve 10 nisan yeni bölümü hakkında tüyoları ve tahminleri sizlerle paylaşacağız. (67. bölüm özeti remi olarak açıklandığında haberimize eklenecektir.)

Beni Bırakma yeni haftada yepyeni heyecanlar izleyenleri bekliyor. Görüntüleri Emre’nin bilgisayarından Esin’in yaydığı büyük ihtimal ortaya çıkacak. Esin böylece köşeye sıkışacak. Ama diğer bölümlerde olduğu gibi Esin yine dört ayağının üzerine düşüp bu meseleyi de tereyağından kıl çeker gibi halledebilir. Esin cephesindeki durum şimdilik belirsizliğini koruyor.

Bora ise Zeynep’in vurulmasına sebep olduğu için çılgına dönmüş bir haldedir. Sadık’ı bile görmek istemez. Ve onun Emre ile beraber olması Bora’yı daha da deli eder. Her şey bir kenara artık Zeynep’in gözünde Bora’nın imajı çizilmiştir. Kendine bu durumu yediremeyen Bora yine türlü oyunlar içine girecek. Ve görüntüleri yayan kişinin Emre olduğunu ispatlayıp Zeynep’in gözündeki eski değerine ulaşacağını düşünür. Bu noktada görüntüleri yayanın Esin olduğunu öğrense dahi belkide açığa çıkarmaz ve suçu Emre’ye yıkabilir.

Sıla ve Tarık cephesinde durumlar iyice kötüye gitmeye başlar. Sıla Meltem’e verdiği söz ve Sayar ailesinin düzenini bozmamak için Tarık’tan uzak durmaya kararlıdır.  Mehmet ise fırsattan istifade her anını Sıla’nın yanında geçirir. Sıla Tarık’tan umudunu keser fakat Tarık daha Sıla’nın bu davranışları arkasında farklı bir durum olduğunu düşünmektedir.

Esin ise annesinin yaptıklarına artık bir son vermesi için elinden geleni yapar. Cansu ve Zeynep’in kardeş olduklarını önceki yazımızda açıklamıştık. Tabi bu daha uzun süre ortaya çıkmayacak. Çünkü Hülya gerçekleri Zeynep’e açıklarsa onu kaybetmekten korkar. Vedat ise Hülya’yı görmek ve onunla vakit geçirmek için fırsat kollayacak.


Beni Bırakma 68. Bölüm Özeti 11 Nisan Neler Olacak?


Beni Bırakma 67. bölüm özeti ve 10 nisanda yaşanacaklarla ilgili tüyo ve tahminleri sizlerle paylaştık. Sizlerde konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.