Beni Bırakma 116. Bölüm Fragman, Özeti ve Tüyoları (24 Eylül Pazartesi)


Güncelleme: 21 Eylül 2018 : 22:37
1

Zeynep gördüğü bir rüyanın etkisi ile Suriye’ye gitmek için yola çıkmıştır. Emre ise canı pahasına da olsa  Ömer’i kurtarmaya çalışmaktadır. Beni Bırakma merakla beklenen 116. Bölüm fragmanı ve özeti ile yazımızın devamında.

Emre ve Zeynep’in yolları Suriye’de kesişmek üzeredir.  Sıla , Meltem’in verdiği ilaçların etkisi ile Tarık’ı tanımamıştır. Bora ise Zeynep’in hastaneden kaçtığını anlamıştır. Bora bu durum karşısında ne yapacak?

Beni Bırakma dizisinde yaşanan tesadüfler izleyicileri de çıldırttı adeta. Zeynep ve Emre’nin bir türlü karşılaşamaması. Tarık ve Sıla’nın da aynı şekilde bir birlerini görememesi fanların tepkisine yol açtı. Sosyal medya da bu konu ile ilgili çok fazla yorum yapıldı. İşte o yorumlardan bazıları;

Yorum 1- “cemre_1982 Bu ne saçmalik yaa Zeynep Ankaradan kalkti taa suriyeye gitti emre bir tepeyi bile geçemedì..Tarik bir kaza geçirdi 2 gündür sıla diye diye kafa salliyor ama bir gözünü acip sılayı göremiyor.. Oyuncular desen ayri bir komedi oyuncu demeye bin šahit lazim @esenaypek hariç Seneryoyu ilk okul çocuğuna mi yazdiriyorsunuz anlamiyorum kendinize gelin diziye çeki düzen verin yoksa izlemicez haberiniz olsun..”

Yorum 2- “tugba6065 artik su sila lutfen fen saf rolunden cikcin haplari yutmasin gozunu acip tara kavus sun gicik meltem ayleside da tarigin melte me ihdiyaci var diyo”

Yorum 3- “klarolinefeelsTarık ile sıla karşılasinca haber verin izlemeye devam edeyim böyle sinir krizi geçiriyorum”

Gördüğünüz gibi dizinin sanki 2. Sezon senaryosu pek olmamış gibi. Tesadüfler eseri karşılaşma imkanı olan oyuncular bir türlü karşılaşamıyor ve bu durum oldukça sinir bozucu bir hal aldı. Beni Bırakma 24 Eylül Pazartesi fragmanı ve özetinde aynı durumlarla karşılaşırıyız bilinmez ama bu duruma senaristlerin çare bulması gerekiyor.

Beni Bırakma 24 Eylül Pazartesi 116. Bölüm Özeti

116. Bölüm: Emre, Zeynep’in de içinde bulunduğu Kızılay’ın yardım aracını durdurmaya çalışır. Silah sesleriyle Ömer’in yanına dönmek zorunda kalan Emre aracı kaçırır.

Zeynep Kızılay’ın aracıyla Suriye’ye girmeyi başarır. Emre’nin ölmediğine inancı tamdır, her yerde Emre’yi ararken Ömer ile karşılaşır.Ömer’den Emre’nin yaşadığını öğrenen Zeynep, Emre’yi kurtarmak için karargahın yolunu tutar. Zeynep, Emre’yi sağ bulabilecek midir?

Tarık yüksek ateşin etkisiyle “Sıla” diye sayıklamaktadır. Sıla, Tarık’a kıyamaz ve Meltem’den Tarık’ı kurtarması için yardım istemeye çalışır. Rüstem ise başına bela olacağını düşündüğü Tarık için bir plan peşindedir.

Beni Bırakma 116. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir

Comments are closed.