Beni Bırakma 118. Bölüm Özeti ve Fragmanı-26 Eylül Neler Olacak?


Güncelleme: 26 Eylül 2018 : 00:17
1

Beni Bırakma 26 Eylül Çarşamba 118 bölüm özetini yazımızın devamında okuyabilirsiniz. Atv’nin sevilen dizisi beni bırakma heyecan dolu bölümleriyle devam ediyor.

beni bırakma dizisi geçtiğimiz bölümlerinde Zeynep en sonunda emre’nin bulunduğu bölgeye gelmiştir. Karargahın önünde Emre’yi gören Zeynep şok olmuş ve korkmuştur. Zeynep hemen orada Emre’yi Kurtarmak istemiş ve içeri girmiştir. ancak içeriye girerken yakalanan Zeynep yalan söyler. Zeynep çeteye Doktor olarak katılmak istediğini ve gönüllü olduğunu söyler. Bu şekilde Emre’ye yakın olacaktır.

Emre göğsünden ağır yaralanmıştır ve çok çok kan kaybetmiştir. Emre Baygın bir şekilde yatmaktadır. Zeynep Emre’nin bu halini görür gerçekten çok üzüyor. Zeynep Emre’nin göğsündeki kurşunu çıkarırken Emre’ye yapılan baskının, haksızlığın, vicdansızlığın farkına varır.

Diğer taraftan Zeynep ani ve beklenmedik bir hamle yapar. Sıla taraflarında yine işler karışıktır. Sevda Sıla’nın Rüstem’i hapse sokmak için uğraştığını söyler. Müslüm Gürses bu duruma oldukça sinirlenir ve acısını ise sıradan çıkarır. Tarık’ın durumu işe giderek ağırlaşmaktadır. Sıla Tarık’ın iyi olması için elinden geleni yapmaktadır.

Beni Bırakma 26 Eylül Çarşamba 118 bölüm özeti

Emre, Zeynep’in kolundan tutup fısıltıyla “Zeynep” deyince Cellat ve adamları Zeynep’ten şüphelenirler. Zeynep Cellat tarafından köşeye sıkışmıştır ve Emre’nin acılarını dindirebilmek için çok büyük bir riski göze alıp kendi canı ile Emre’nin canı arasında seçim yapma noktasına gelecektir.

Bora, Suriye sınırı geçip bir şekilde Zeynep’e ulaşmayı hayal ederken Cansu yüzünden planları başına yıkılacaktır.
Sıla’nın Tarık için yaptıkları yüzünden ev ahalisi tarafından hesaba çekilir. Sıla, Rüstem’in Tarık için kökten çözeceğim’ dediği mevzuyu merak eder ve Rüstem’i gizlice takip eder. Rüstem’in kazdığı çukurun Tarık’a mezar olacağını anlayan Sıla şok olacaktır.
Aslan, Meltem’in iyilik meleği haline inanmış gibi yapıp, neden köy evine sürekli gidip geldiğini araştırmaya devam edecektir.

Comments are closed.