Beni Bırakma 2 Mayıs 83. Bölüm Özeti


Güncelleme: 1 Mayıs 2018 : 03:49
0

Beni Bırakma dizisinde sürprizlerle dolu bir hafta izleyenleri bekliyor. Hülya’nın Esin’i bıçaklamasıyla ortalık iyice karışacak. İşte Beni Bırakma 83. bölüm özeti ve 2 mayıs neler olacak sorularının yanıtı…

Hülya hayattaki tek varlığı olan kızı Zeynep’in başına gelenleri bir türlü hazmedemez. Ne yapacağını nasıl çözeceğini onu içine girdiği girdaptan nasıl kurtaracağını düşünürken iyice kontrolden çıkar. Üstelik Esin onun kocasını ayarttığını düşünerek kızından sonra Hülya’ya karşı hain planlarını uygulayacaktır. Fakat Hülya yaşadıklarının etkisiyle bu sefer Esin’e tahammül edemeyecek.

Beni Bırakma 2 mayıs 83. bölümde Hülya Esin’i bıçaklayacak. İzleyenler olarak içimizin yağları erise de bu durum Hülya’nın başına büyük dert açacak. Hülya Esin’i bıçaklamak üzereyken Zeynep yetişse de ona engel olamaz. Hülya Zeynep’i çoktan bıçaklamıştır.

Hülya ve Zeynep, olayın şokunu üzerilerinden atamazken, Emre olaya müdahil olur. emre yaşadıkları bu olaydan Hülya ve Zeynep’i kurtarabilecek mi? Esin kendine gelebilecek mi? Kendine geldiğinde Hülya’dan şikayetçi olacak mı? Esin’in öldüğü haberi yayılmıştır. Fakat bu konuda tam emin değiliz günlük dizi olduğu için Esin her an geri dönebilir. Bu noktadan sonrası tamamen bizim tahmin ve tüyolarımızdır.

Esin, Emre sayesinde kurtulacak. Fakat Hülya’dan şikayetçi olmayacak. Çünkü Emre’nin elinde Esin’i hapse attıracak görüntüler var. Esin bu görüntüleri kendisine vermesi ve şikayetçi olmaması karşılığında kendisini bıçaklayanın Hülya olduğunu polise açıklamayacak.

Böylece Esin’den kurtulma hayalleri tekrar suya düşecek. Emre’nin bütün çabası ve uğraşları Hülya’nın bir anlık öfkesi ve hatası yüzünden boşa gidecek. Hülya bu sefer hiç bir çaba harcamadan bu olaydan da sıyrılmayı başardı. Tamamen sağlığına kavuştuğunda yeni planlarına ve entrikalarına kaldığı yerden devam edecektir.

Sıla ise Meltem’in hain planını öğrenmiştir. Meltem’in intihar oyununu öğrenen Sıla’nın şimdi bunu herkese ispatlaması gerekecektir. Sıla tüm safi duygularıyla Sıla’nın herkesi kandırdığını intihar olayının yalan olduğunu söylediğinde Tarık ve Seher haladan hiç beklemediği bir tepki görür. İkisi de Sıla’nın yalan söylediğini, Meltem’i sevmediği için bunu uydurduğunu düşünür. Sıla şimdi daha çok yıkılmıştır. Ama bunu ispatlamak için elinden geleni yapacaktır. Birbirinden habersiz aynı kaderi yaşayan Zeynep ve Sıla’nın yüzü ne zaman gülecek?

Bora ise, Zeynep’in Esin yüzünden haksız yere hastaneden atılmasının üzerine bütün hastaneyi birbirine katar. Zeynep o hastaneye dönecektir bunun başka yolu yoktur!

Beni Bırakma 83. bölüm özeti 2 mayıs neler olacak?