Beni Bırakma 21 Eylül Cuma 115. Bölüm Özeti ve Fragmanı


Güncelleme: 20 Eylül 2018 : 23:40
0

Beni Bırakma 2. sezona başladı. Yeni ve ilginç hikayesi ile evlerimize konuk olan Beni Bırakma’da heyecan ve aksiyon yine kaldığı yerden devam ediyor. İlk haftayı arkada bırakan Beni Bırakma’da 21 Eylül Cuma günü neler olacak? Özet ve Fragmanı yazımızda.

Beni Bırakma şok eden gelişmelerle başladı. Zeynep, Emre’yi kurtarmak için Bora ile evliliği kabul etmiştir. Amacı Emre’yi hapisten kutarmak olan Zeynep’in gerçek sebebini anlamayan Emre ise aşkını kalbine gömmüştür.

Emre, Zeynep’ten sonra Suriye’ye savaş bölgesine gitmiştir. Orada gönüllü hizmet veren Emre, tehlikeli bir bölgede görev yapmaktadır. Zeynep ise kalbinden ve aklından Emre’yi çıkartamamaktadır. Bu anlamda Bora için bir sürpriz yaşanacak ve Zeynep Suriye’ye gidecektir.

Öte yandan Sıla, Aslan’ın planıyla yurt dışına kaçırılırken büyük bir kaza geçirmiştir. Sıla’nın ölümüne alışamayan Tarık’ın yaralarını sarmaya onu yeniden kendine bağlamaya çalışan Meltem, büyük sır ortaya çıkmadan Tarık’ı elde edebilecek midir?

Emre’nin ölüm haberi hem Sayar Ailesi’ni hem Zeynep’i derinden etkilemiştir. Zeynep ve Emre’nin kaderlerindeki her yol birbirlerine çıkmaktadır. Zeynep, Emre hakkında sürpriz bir haber alacaktır.

Öte yandan yaralı haldeki Emre, Ömer’i korumak uğruna canını hiçe sayacaktır. Tarık, Rüstem’in hatası yüzünden kaza geçirir. Rüstem yaralı haldeki Tarık’ı bırakıp Sıla’yı da alarak kaçmak ister. Sıla, Rüstem’i de karşısına alarak Tarık’ın yaralı halde bir başına kalmasına engel olmak ister. Hem Tarık’ın hem de kendi kaderi artık sadece Sıla’nın ellerindedir.

115. Bölüm:  Emre canı pahasına Ömer’i kurtarmaya çalışırken, Zeynep gördüğü rüyanın etkisiyle Emre’nin yaşadığını düşünüp Suriye’ye yola koyulur. Zeynep ve Emre’nin yolları yeniden kesişmeye çok yakındır. Meltem bir yandan Tarık’ı ararken Sıla sadece yaralı bir adam olarak bildiği Tarık’ı kurtarmak İçin Meltem’e haber vermeye çalışmaktadır. Meltem’i hesapta olmayan büyük bir sürpriz beklemektedir.

Beni Bırakma 115. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir