Beni Bırakma 59. Bölüm Özeti 29 Mart Neler Olacak?


Güncelleme: 29 Mart 2018 : 11:42
0

Beni Bırakma 59. bölüm özeti ve tüyoları haberimizin devamında. Emre ve Zeynep arasında yine işler içinden çıkılmaz hale gelirken, Tarık ve Sıla aşkı için ufukta mutluluk görünmemektedir. İşte 59. bölüm özeti ve 29 mart neler yaşanacak sorularının yanıtı…

Beni Bırakma 59. Bölüm Özeti 29 Mart Neler Olacak

Cengiz, Tarık ve Sıla hakkındaki gazete haberini Meltem’in yaptırdığını öğrenmiştir. İzleyenler olarak derin bir nefes almışken Meltem bununda bir kılıfını bulmuş ve gazete haberlerini arkadaşı Buse’nin yaptığını söylemiştir. Buse’de haberleri kendisinin yaptırdığını kabul etmiştir. Yani Meltem yine Cengiz’in gözünde kendini aklamayı başarmıştır.

Bu durum Cengiz’in de işine gelmiştir. Buse, arkadaşının tekrar Tarık’la birlikte olması ve Sayar ailesindeki yerinin aynı kalması için tüm suçu üstlenmişti. Böylece Cengiz’in Meltem’e olan tepkisi değişmiştir. Zaten Meltem gibi bir gelini kaçırmak istemeyen Cengiz bu duruma sevinmiştir. Onu tekrar Sayar ailesinin gelini olarak görmeye devam etmek ister. Tarık’ın duygularının kimse için önemi yoktur.

Tarık aşkı için savaşmayı seçse de bu hiçte kolay olmayacak. Sıla Tarık’a yurtta kalıyorum yalanını söylemiştir. Amacı Tarık’ın desteği olmadan kendi ayakları üzerinde durmaya çalışmaktır. Hayatını yeniden yoluna koyup Tarık’tan para ve yardım almamak ister. Fakat sandığı kadar kolay olmayacaktır. Sıla’nın başı yeni dertlerle belaya girecektir. Her zaman olduğu gibi yardımına yine Tarık koşacaktır.

Diğer taraftan Şer ikilisi Esin ve Bora yine boş durmayacaktır. Esin Bora’dan canını sağ salim kurtarmayı başarsa da Bora onun peşini bırakmayacaktır. Bora şeytani bir planla yine Esin’i tuzağa düşürmeyi başarır. Esin için yolun sonu gelmiştir. Bora Esin’in hiç beklemediği birine Esin’in evine girdiğini söyler. Esin bu kez hiç olmadığı kadar çaresizdir. Bora yine ekmediği yerden biçmiştir. Psikopat Bora tüm enerjisini Emre’ye zarar vermek için harcayacaktır. Önce Zeynep ile Emre’nin arasını düzelmeyecek şekilde bozarak başlayacaktır. Sonra diğer Sayar ailesi üyelerine sıra gelecek.

Zeynep ve Emre arasında yine benzer konular devam etmektedir. Bora Zeynep’le ilgili birçok asılsız sözler söylemiş ve Emre’yi buna inandırmıştır. Zeynep’e olan güven bunalımını bir türlü yenemeyen Emre söylenenlere yine inanmıştır. Olanların gerçek yüzünü Zeynep’ten dinlemeden Zeynep’e öfkesini kusar. Zeynep ise Bora’nın attığı iftiraların hesabını sormak için Bora’nın evine gider. Fakat hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır.

Bora, Zeynep ve Emre’nin arasını bozmaya kararlıdır. Fakat bu noktada Emre Zeynep’e büyük haksızlık yapmaktadır. Zeynep gerçekler ortaya çıksa da bundan sonra Emre’yi çok zor affedecektir.

[kirmizitext]Beni Bırakma Oyuncu Kadrosu, Oyuncuları Kim Kimdir? için tıklayınız[/kirmizitext]

Siz Beni Bırakma 59. bölüm özeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Emre ve Zeynep arasındaki güven bunalımı ve aynı sorunların senaryoda tekrar tekrar işlenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.