Beni Bırakma 6 Mart 42. Bölüm Özeti-Zeynep İstifa Eder!


Güncelleme: 5 Mart 2018 : 22:18
1

Kadrosunda Sude Doğar (Sıla), Emrah Akduman (Tarık), Esengül Aypek (Meltem), Özlem Önemli (Zeynep) gibi isimlerin yer aldığı Beni Bırakma 6 Mart 42. Bölüm Özeti sizler için yazımızda olacak. Aşkın, fedakarlığın, vefanın ve aile ilişkilerinin test edildiği “Beni Bırakma”da muhteşem bir bölüm ekranlara gelecek. Beni Bırakma dizisinin önceki bölümü olan 41. Bölüm özetini buradan okuyabilirsiniz. Beni Bırakma 42. Bölüme geçmeden önce geçtiğimiz hafta yaşananları kısaca hatırlayalım. Ancak şunu unutmayalım, Meltem yine rahat durmayacak. Ve Sıla ile Tarık’ın arasını bozmak için her şeyi yapacaktır.

Geçtiğimiz bölümde Cengiz Zeynep’i gelini olarak tanıtmış ve buda Emre ve Zeynep’in arasını açmış ve ipler gerilmiştir. Diğer taraftan Zeynep ve Emre’yi daha fazla görmeye dayanamayan Arzu ise bazı hamlelerle Zeynep’i yıldırmaya çalışmıştır. Tabi Zeynep bu durum karşısında boş durmamış ve karşı hamleler ile yerini belli etmeye çalışmıştır.

Beni Bırakma 6 Mart 42. Bölüm Özeti

Bora ise hastaneye ortak olmuş ve bu tüm dengeleri değiştirmiştir. Meltem ise Tarık ve Sıla’yı ayırmanın yollarını aramaktadır. Meltem Sıla’yı Tarık’tan temelli uzaklaştırmak istemektedir. Bu anlamda planlar yapar ve Sıla ile arasını değiştirme adına bir parti düzenler. Ve partide büyük sürprizi patlatır.

Beni Bırakma 6 Mart Salı 42. Bölüm Özeti

Zeynep artık daha fazla dayanamaz ve istifa eder.  Emre ile ayrıldıklarını Cengiz’e söyleyerek istifa dilekçesini sunar. Cengiz ise bu durumda Arzu’yu sıkıştırır. Zeynep ile Emre arasındaki durumu öğrenmek için Arzu’dan hesap sorar. Arzu ise bu durum karşısında oldukça daralır.

Bora ise Zeynep’in bu hareketinden sonra onun gözüne girmeye çalışmaktadır. Bu istifa olayını fırsat bilir ve ona yakınlaşmak ve onun gözünde kahraman olmak için harekete geçer.

Meltem Sıla’nın hayatına Mehmet’i sokmaya çalışmaktadır. Planı gereği Sıla’yı sorhoş edip Mehmet’in kollarına bırakmıştır. Ancak Sıla’nın bu planı Tarık’ın gelişi ile tamamen tersine döner. Tarık ise Sıla’nın kendisine beslediği aşkın gerçek yüzü ile karşılaşacak ve bir aşk itirafı duyacaktı.

1 YORUM

  1. Gerizekalı Meltem başına gelecekleri bilse asla karıştırmazdı bu kadar ????onlarda sessiz sedasız bitirirdi ama ortalığı karıştıra karıştıra bi hal oldu Meltem cadısı iyi olacak o zaman oh olsun ??

Comments are closed.