Beni Bırakma 63. Bölüm Özeti 4 Nisan


Güncelleme: 3 Nisan 2018 : 01:58
0

Beni Bırakma 63. bölüm özeti henüz yayınlanmadı fakat biz yeni bölümle ilgili tahminlerimizi ve bazı tüyoları sizlerle paylaşacağız. Beni Bırakma 63. bölüm özeti 4 nisan neler olacak? 

Zeynep, hastaneye yayılan görüntüler yüzünden hayatının en zor günlerini yaşamaktadır. Zeynep hakkında çıkan haberler Cengiz Sayar ve ailesinde şok etkisi yaratmıştır. Arzu, Cengiz’in Zeynep’i çevresine gelini olarak tanıttığı için çıkan rezilliğin sorumlusu olarak onu görür. Cengiz ise Zeynep’in bu görüntüler üzerine onun aile şereflerini ayaklar altına aldığını düşünür. Zeynep ise Emre ile çok önceden ayrıldıklarını Cengiz’e söylemediği için vicdan azabı çeker.

Zeynep hem üzerine atılan iftiradan hemde bu iftira yüzünden insanların kendisini hor görmesinden çok yorulmuştur. Kendini bir türlü açığa çıkaramayan Zeynep kimsenin umrunda değildir. Herkes kendi şerefini düşünmektedir. Diğer  taraftan herkesin merak ettiği konu bu görüntüleri hastane bilgisayarından kim, neden yaydı? Üstelik görüntülerin Emre’nin mailinden gönderildiği ortadadır. Emre bunu kimin yaptığını bir türlü anlayamazken mailin gönderildiği saatte hastanenin kamera kayıtları da silinmiştir.  Bora ise bunu Emre’nin yaptığından emindir ve bunun hesabını ona soracaktır.

Zeynep oldukça zor günler geçirirken tüm başına gelenleri annesi Hülya’dan saklamaya çalışmaktadır. Emre görüntüleri onun mail hesabından hastane personeline yayan kişinin aralarını bozmak isteyen Bora olduğunu düşünür. İkisi de bu durumdan içten içe birbirlerini sorumlu tutarken her şeyi planlayan ve yapan Esin rahat bir şekilde kenara çekilir.

Sıla ve Tarık cephesinde ise durum çokta farklı değil. Sıla’nın yalanına ortaya çıkan Meltem Tarık’ın gözünde kendini gururlu ve haysiyetli bir kız olarak göstermeye çalışır. Tarık ise Sıla’nın neden böyle bir yalan söylediğine bir türlü anlam veremez ve bu konuda onunla yüzleşecektir.

Meltem’in yeni planı Tarık’ı Sıla’dan uzaklaştırmak ondan soğutmak ve ardından kendisinin peşinde koşmasını sağlamaktır. Bu yüzden Sıla’yı karalama kampanyası başlatmıştır. Tarık ve Emre daha uzun süre aşklarıyla sınanacaktır. İki kardeşin kaderi birbirinin aynısıdır.

Beni Bırakma 63. bölüm özeti yayınlanınca haberimize eklenecektir. Sizlerde konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.