Beni Bırakma 65. Bölüm Özeti 6 Nisan


Güncelleme: 5 Nisan 2018 : 02:37
0

Beni Bırakma 65. bölüm özeti henüz resmi kaynaklar tarafından yayınlanmadı. Biz 65. bölümle ilgili özel tüyo tahminlerimizi sizlerle paylaşacağız. İşte Beni Bırakma 65. bölüm özeti 6 nisan neler olacak?

Beni Bırakma dizisinde bu hafta genel olarak neler yaşandı önce hatırlayalım. Tarık işi gücü bir tarafa bırakmış Sıla’nın peşinde koşmaya başlamıştır. Tarık Sıla’nın kendisine yalan söylediğini anlamış ve onu takip etmiştir. Sıla Tarık’ın kendini takip ettiğini anlayınca ne yapacağını şaşırmıştır. Ve Tarık’ı atlatmanın yolunu bulmuştur. Meltem’in anlattıklarından sonra Sıla’dan şüphelenen Tarık Mehmet’in evine gider ve Sıla’nın orada olduğunu öğrenir. Sıla ve Tarık cephesinde işler iyice karışırken Meltem’e ise gün doğmuştur.

Zeynep ise hastane personeline yayılan görüntülerden sonra hayatının en zor günlerini yaşıyordur.Emre görüntüleri yayan kişinin Bora olduğunu düşünürken Bora ise bunu Emre’nin yaptığından emindir. İkisi de birbirini suçlarken Esin zafer sarhoşluğu içinde olanları dışarıdan izliyordur. Zeynep herkes tarafından horlanmanın ve kötü gözle bakılmanın üzüntüsü içerisindeyken başına gelenlerden annesinin haberi olmaması için uğraşır.

Zeynep’te görüntülerin Emre’nin yaydığına inanmıştır. Emre görüntüleri yayanın kendisi olmadığını söylese de Zeynep’i inandıramaz. Emre onlara bu oyunları yapanların maskesini tek tek indireceğini söylerken Zeynep her şey için çok geç olduğunu söyler.Emre ve Bora için hesaplaşma vakti gelmiştir. Ucunda ölüm bile olsa bu mevzu çözülecektir. Zeynep ise istifa etmek üzere Vedat’ın yanına gelmiştir. Vedat Zeynep’le duygusal bir konuşma yapmıştır. Fakat yinede kararından çevirememiştir. Şu sıralar  hepimizin takdir ettiği kişi hiç şüphesiz Cansu oldu. Annesinin yaptıklarına o bile dayanamadı ve isyan bayrağını çekti. Bora Emre’ye hain bir tuzak kurdu ve sağ kolu Sadık ile birlikte Emre’yi öldürmeye karar verdiler. Fakat çıkan çatışmada ne yazık ki Zeynep vuruldu.

Diğer taraftan Vedat’ın Zeynep’in annesiyle konuşmak için evinin adresini ister. Ve eve gittiğinde karşısında Hülya’yı görünce çok şaşırır. Zeynep’in annesinin Hülya olduğunu öğrenince çok şaşırır. Kesinlikle Zeynep’in babası Vedat’tır. Bunu ilerleyen bölümlerde izleyerek göreceğiz.

Zeynep vuruldu, Tarık Sıla’nın Mehmet’de kaldığını öğrendi ve Vedat Hülya’nın Zeynep’in annesi olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı. Beni Bırakma son hafta oldukça heyecanlı geçti. Beni Bırakma 65. bölüm özetini açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız.