Beni Bırakma 7 Mart Çarşamba(43. Bölüm) Özeti ve Tüyoları


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 16:54
5

Atv ekranlarının sevilen günlük dizisi hız kesmeden devam ediyor. Tabi dizi ile ilgili eleştirileri de göz ardı etmemek lazım. Biz de dizihaberci.com olarak izleyicinin sözcüsü olmak için yola çıktık ve hem sosyal medyada hem de bize gelen eleştirileri ve yorumları sitemizden yapımcı ve kanallara iletmek için yayınlıyoruz. Bu tarz paylaşımlarımız her gün devam edecek. Sizler de dizi ile ilgili görüş, yorum ve önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızı yazımız altında bizlerle paylaşın. Sizlerin sözcüsü olalım. Diziler bizler için çekiliyor ancak ne yazık ki izleyicinin görüşleri hiç dikkate alınmıyor. Beni Bırakma 7 Mart Çarşamba(43. Bölüm) Özeti ve Tüyoları

Beni Bırakma 7 Mart Çarşamba(43. Bölüm) Özeti ve Tüyoları

Öncesinde Beni Bırakma 7 Mart Çarşamba(43. Bölüm) Özetine geömeden önce bir takipçimizin yorumuna yer vermek istiyoruz. İşte bir annenin düşünceleri;

“Bende bu dizinin bir izleyicisi ve 16 yaşında lise öğrencisi bir kız çocuğu annesi olarak şunları söylemek isterim ki bu dizinin bize anlatmak istediği nedir kızlarınızı okutmayın demek mi? Şehir dışına göndermeyin demek mi? Köyden gelen herkes kötü yola düşer demek mi?yoksa köyden gelenler salak demek mi?illaki ayağı bir pisliğe bulaşır demek mi?ne yapalım yani kızımızı okutmayalım mı? bu dizi güzel örnek mı peki?Nedir bu senaristlerin namus takıntısı?

Gencecik iki idealist hayalleri olan biri tıp ve biri hukuk öğrencisi pırıl kızlar ve başka konu yokmuş gibi sadece ve sadece namus üzerinden yürüyen bir senaryo… Beyin yok mu ki o kadar senarist var ve sadece namus konusu işleniyor biride demiyor ki ya bu kadar tepki görüyoruz namus üzerinden yazmayalım konuyu başka şekilde devam ettirelim yok illa tertemiz kızların namusunu lekelemek tek dertleri… Kalemleri bi tek bunu yazabiliyor…

Demiştim ya hani bir kızım var diye ve şehir dışında bi yeri kazanırsa göndermeyi düşünmüyorum ya böyle şeyler başına gelirse diye… Peki bunun vebalini taşıycaklar mı tabi ki hayır inatla aynı şey üzerinden yazmaya devam edecekler… Ve beyin sadece oraya odaklı yazacaklar…başka konuya odaklanamıyorlar çünki… Allah kahretsin ki bizim milletimizde bu saçmalığı izleyip reyting kazandırıp onları iyi bişey yazdığına ikna ediyor…

Onlarda çok ahım şahım bişey yazıyomuş gibi aynı senaryo üzerinden devam ediyor…sonra da kendilerini büyük bişey sanmaya başlıyorlar…tamam günlük dizi ve uzaması gerekiyor peki bu sadece namus üzerinden mı olmalı… Çok kötü sinirliyim…biri meltem ve biri esin bu kadar kolay mı ya bi insanın namusuyla oynamak bu kadar kolaymı ya namusa iftira atmak… Kendime çok kızıyorum şu an nerden buldum bu diziyi nerden izlemeye başladım diye… Ne güzel tv izlemeyip kafamı dinliyordum nerden bulaştım l…t olsun” Siz değerli takipçilerimiz bu konu ile ilgili neler düşünüyorsunuz yorumlarınızı bekliyoruz.

Beni Bırakma 7 Mart Çarşamba Özeti ve Tüyoları

Beni Bırakma 7 Mart Çarşamba 43. Bölüm

Cengiz Hülyadan aldığı bilgiler doğrultusunda Arzu’ya hesap soracaktır. Emre ve Zeynep’in ayrılıkları ile ilgili bazı gerçekleri öğrenen Cengiz Arzu’ya hesap sorar. Arzu ise Cengiz’e tüm gerçekleri başından beri anlatacaktır.

Esin ise Cansu ve Emre’yi daha yakında tutma adına hastaneye gelir. Esin ve Zeynep büyük bir taışma yaşarken Bora, Esin’in attığı iftirayı öğrenir. Dahası bu iftirayı kanıtlayacak ses kaydından haberdar olur.

Tarık ve Sıla arasındaki aşk ortaya çıkmaktadır. Tarık Sıla2nın kendisini sevdiğini öğrenir. Ancak gizli bir isim Sıla’nın aşk itirafını duyar.

Meltem ise Sıla’dan kurtulmak için Sıla2nın köydeki ailesini aramak ister. Meltem Sıla ve Tarık’ın formalite evlilik yaptıklarını bilmeden böyle bir karar almıştır.

5 YORUMLAR

  1. Gerizekalı Meltem başına gelecekleri bilse asla karıştırmazdı bu kadar ????onlarda sessiz sedasız bitirirdi ama ortalığı karıştıra karıştıra belasını bulacak yakında az kaldı…Meltem cadısı iyi olacak o zaman oh olsun ??

  2. Teşekkür ederim çok sağolun.yorumumu paylaştığınız için.. Ama biz ne dersek diyelim kimsenin bizi umursadığı yok ne yazık ki… Keşke izleyiciye önem verselerdi keşke dikkate alıp değişikliğe gidilseydi ama malesef hala aynı konu üzerinden devam edilecektir eminim… O yüzden benden buraya kadar artık izliyceğimi sanmıyorum… Tekrar tekrar teşekkür ederim ?

    • rica ederiz. Bizler sizlerin sözcüsü olarak buradayız. Yine pes etmeyin derim. sosyal platformların gücünün farkındalar. mutlaka tesiri olacaktır. İyi günler dileriz.

      • Hayır bence hiçte farkında değiller yada umursamıyorlar… Sosyal medyada laf edeni görünce hemen engelliyorlar… Çünki eleştiri kaldıramıyorlar… Ben çok yaşadım biliyorum yapımcıya senariste kim laf ettiyse engellendi.bende engellendim tabi ki.. Ama valla kendileri bilir… Zorla değil ya izlenmez kalkar kurtuluruz ???

  3. Valla ben bu diziyi izlemiyorum aslında hiç günlük dizi izlemiyorum çok kalitesiz ve saçma buluyorum da

Comments are closed.