Beni Bırakma 70. Bölüm Özeti 13 Nisan


Güncelleme: 10 Nisan 2018 : 20:33
2

Beni Bırakma 70. bölüm haftanın son günü yine heyecanlı bir bölüm izleyenleri bekliyor. Beni Bırakma 70. bölüm özeti ve tüyolarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz. Beni Bırakma yeni bölümde Esin’in kötülükte nasıl bir boyuta geldiğini şaşkınlıkla izleyeceğiz. Beni Bırakma 12 nisan neler olacak? Beni Bırakma 70. bölüm özeti neler yaşanacak? İşte detaylar…

Beni Bırakma 70. Bölüm Özeti 12 Nisan Yeni Bölüm Neler Olacak?

Esin kendini kurtarmanın tek yolu olarak Zeynep’i kaçırmayı görmüştür. Ve her şeyi göze alarak Bora ve Emre’ye rağmen Zeynep’i kaçırmıştır. Zeynep için oldukça tehlikeli ve hain bir planı vardır. Tüm dengeleri alt üste edecek son bombasını patlatmak üzeredir. Bora ise görüntüleri Esin’in elinden almayı başarmış ve Zeynep’e izletmek için dağ evine gitmeye karar vermiştir. Emre’nin de dağ evine gelmesiyle herkes işler iyice karışır.

Emre ve Bora Zeynep’in başına gelenlerden habersiz birbirlerini suçlamaya devam ederken zavallı Zeynep çaresiz bir şekilde Esin’in elindedir. Diğer taraftan Arzu ise Zeynep’e yapılan tüm hain planların arkasında Esin’in olduğunu öğrendikten sonra ona yaşattıkları için vicdan azabı çekmektedir. Zeynep’ten defalarca özür dilese de Zeynep bunu kabul etmemiştir.  Şimdi Zeynep Esin’in ellerindedir. Bundan sonraki planı ne? Esin Zeynep’e neler yapacak?

 

Hülya Zeynep’in başına gelenleri biran bile olsun yanından ayrılmayan Vedat’tan öğrenmiştir. Bu arada Vedat’ın Hülya’ya hala aşık olduğunu dünkü yayınlanan bölümde izledik. Hülya fenalaştığında kendine gelmesi için ne kadar çabaladığını ve onu bir kez daha kaybetmeyi göze alamayacağını gördük. Vedat’tan Zeynep’in yaralandığını öğrenen Hülya şikayet için karakola gider. Hülya’nın bu hareketi olayların bambaşka bir hal almasına neden olacaktır.

Meltem ise Tarık’ın peşini bırakmamaya kararlıdır. Onun duygusal boşluğundan yararlanarak kafasını karıştırmaya çalışır. Sıla Tarık’a her şeyi anlatmak ve kendini affettirmek için bundan sonra her yolu deneyecektir.

Esin bir suçu başka bir suçla kapatmaya çalışırken ya tümüyle çamura batacak yada kendini kurtarmayı başaracak. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Beni Bırakma 70. Bölüm Özeti

2 YORUMLAR

  1. Esin, Cansu ve Vedat ailesi dizinin en renkli en komik kişileri. Onlar olmadan dizi çok sıkıcı. Ayrıca Cansu da çok tatlı

Comments are closed.