Beni Bırakma 84. Bölüm Özeti 3 Mayıs Neler Olacak?


Güncelleme: 1 Mayıs 2018 : 04:10
0

Beni Bırakma 84. bölüm özetinde yine plan üstüne planlar yapılmaya devam ediyor. Yine bir entrikayı diğer bir entrikayla kapatmaya çalışan Meltem’in oyunlarını izleyeceğiz. İşte Atv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Beni Bırakma 84. bölüm özeti ve 3 mayıs neler olacak? 

Beni Bırakma 84. Bölüm Özeti 3 Mayıs Neler Yaşanacak?

Esin’in ölüm haberi kısa süre içinde herkes tarafından duyulmuştur. Esin ölmüştür. Hülya’nın bir anlık öfkesine yenik düşerek yaptığı bu hata dizide tüm dengeleri değiştirecektir. Esin’in ölmesi aslında sevinilecek bir haber fakat onu Hülya öldürdüğü için ne yazık ki bu habere doya doya sevinemiyoruz. Zeynep annesinin hapse girmesiyle daha zor günlere sürüklenecektir. Bundan sonra hem annesiz hemde katilin kızı damgasını yiyecektir.

Esin’in ölümünün ardından  herkes büyük bir şok içindedir. Fakat biz hala Esin’in gerçekten öldüğünü düşünmüyoruz. Çünkü dizide önemli karakterlerden birine hayat veren Esin’in diziden ayrılması demek senaryonun önünün tıkanması demek. Diğer taraftan Esin’in ölmesi demek Hülya’nın da diziden ayrılması demek. Dizinin geleceğini belirleyen iki önemli karakterin diziden ayrılacağını sanmıyoruz. Fakat resmi sayfasından paylaşılan özette Esin’in öldüğü yazıyor.

Esin’i öldürdükten sonra polise teslim olmayı düşünen Hülya, Vedat’a her şeyi anlatmaya karar verir. Hülya kızının bu dünyada yalnız kalmaması için babasının Vedat olduğunu ona açıklayacaktır. Ancak bu gerçek daha uzun süre saklı kalacak. Zeynep ve Vedat baba kız olduklarını daha uzun bir süre öğrenemeyecek.

Öte yandan Sıla Meltem’in intihar oyununu Seher Halaya ispatlamak için Tarık ile birlikte hareket edecektir. Sıla, onun için her şeyi yapmayı göze alan Mehmet’ten doktor Suat’ın belgelerine ulaşmasını isteyecek. Sıla’nın kendisinin oyununu bozmak için harekete geçtiğini öğrenen Sıla onun oyununu bozmak için tekrar plan yapar. Haberimizin başında plan üzerine plan yapılıyor derken bunu kastetmiştik. Meltem yine hayatta en başarılı olduğu komplolarına devam edecektir.

Sıla ve Tarık’a hayatı zindan etmeye kararlıdır. Beni Bırakma 84. bölüm özeti ve 3 mayıs neler olacak sorularını sizler için yanıtladık.

Sizce; Esin gerçekten öldü mü? Yoksa bu da onun bir oyunu mu?