Beni Bırakma 86. Bölüm Özeti 7 Mayıs Neler Olacak?


Güncelleme: 5 Mayıs 2018 : 03:23
1

Beni Bırakma son bölümde yaşananlar izleyenleri ekrana kilitledi. Dizinin takipçileri Beni Bırakma 86. bölüm özeti ve 7 mayıs neler olacak sorularını araştırdı. Zeynep’in başı hiç olmadığı kadar büyük bir belaya bulaşmıştır. Zeynep’in hem geleceği hem özgürlüğü hemde doktorluğu büyük bir tehlike içindedir. Annesinin işlediği suç Zeynep’in üzerine kalmıştır. Zeynep’i kendisini bıçaklamakla suçlayan Esin sonunda Zeynep’i hapse attırmış ve ondan kurtulmuştur.

Fakat Esin’in oyunları bununla kalmayacaktır. Esin şimdi de kocasıyla ilişkisi olduğundan emin olduğu Hülya’yı ortadan kaldırmak için yeni planlar yapacaktır. Esin ise hem Bora’nın hem de Esin’in kıskacındadır. Çünkü ikisinin de sevdiği kadın onun yüzünden özgürlüğünden olmuştur.

Bora kendi yöntemlerini kullanarak Esin’in şikayetini geri çekmesini sağlamaya çalışır. Onu ölümle ve tehditle ikna etmeye çalışır. Emre ise uzun uğraşlar ve çabalar sonucunda Esin’i hapse attıracak belgelere ulaşmıştır. Ve bunu onun aleyhinde kullanmak üzereyken Hülya Esin’i bıçaklamış ve dengeler alt üst olmuştur.

Emre hayatını tehlikeye atarak Yeliz’i bulmuş ve gerçekleri itiraf ettirmeye ikna etmiştir. Emre Yeliz’in gerçekleri itiraf etmemesi karşılığında Esin’den Zeynep ve Hülya’dan şikayetçi olmamasını isteyecektir. Esin Emre’nin teklifini kabul edecek mi? Zeynep özgürlüğüne kavuşacak mı?  Kimse hapse girmeden bu mesele çözülecek mi?

Emre ve Esin arasında anlaşma mecburen sağlanacak çünkü Esin’in de başka çaresi yoktur. Özgürlüğünden olan Zeynep hem kendi durumuna hem de annesinin duruma üzülmektedir. Kendisi içeriden çıksa bile annesi hapse girecektir. Öte yandan Bora Zeynep’e bunları yaşatan Esin’den intikamını en acı şekilde almak için yemin eder. Fakat bu sefer olayı çözen Emre olacaktır.  Emre ve Zeynep’in ilişkisi tekrar tekrar çıkmaza girecektir.

Öte taraftan Sıla, Meltem’in yalan yere intihar ettiğini manik depresif hastalığının da tamamen uydurma olduğunu Tarık’a anlatsa da hiç beklemediği bir tepki alır. Tarık Sıla’ya inanmamıştır. Sıla kendini ispatlamak için harekete geçer. Fakat Meltem şeytani zekasını kullanarak yine ağlarını örmüştür. Ve hiç far ettirmeden Tarık’ı ağına düşürmeye başarmıştır.

Saf aşık Mehmet ise Sıla’ya olan aşkından onu üzen herkesten intikam almak planlar kurar. Beni Bırakma 86. bölüm özeti yine herkesi ekrana kilitleyecek.

Sizler dizinin gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz. 

1 YORUM

  1. Bu Sıla nedir ya. Çocuk bile ondan iyi oynar. Başrol oyuncuların ikisi de değişmeli

Comments are closed.