Beni Bırakma 88.Bölüm 9 Mayıs Özeti


Güncelleme: 8 Mayıs 2018 : 03:04
0

Beni Bırakma 88. bölüm özeti henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında ilk olarak sitemizde yer alacak. Biz konuyla ilgili tahmin ve tüyoları sizlerle paylaşacağız.

Zeynep’in 88. Bölümde hapisten çıkacağını tahmin ediyoruz. Fakat mutlaka hapiste kaldığı süre zarfında içerdeki mahkumlarla sorun yaşayacak ve özgürlüğünü çok arayacak. Zeynep’i tekrar özgürlüğüne kavuşturacak isim Emre olacaktır. Hayatının son dönemlerinde yaşadığı bütün bu acıların sebebi olarak Emre’yi gören Zeynep aynı zamanda ona çok aşıktır. Fakat öfkesi kalbine ve duygularına daha ağır basacak.

Emre’nin elindeki kozdan haberi olmayan Zeynep kendisi çıksa bile annesinin hapse girecek olduğunu düşündükçe deliye döner. Emre Zeynep’i ve Hülya’yı kurtarmak için Esin’le bir anlaşma yapar. Ona Zeynep hakkında verdiği asılsız ifadeleri geri çekmesi karşılığından Yeliz’in itiraflarını polise dinletmeyeceğini söyler. Yaptıkları anlaşmayla Zeynep içeriden çıkar ve Hülya ise hapise gitmekten kurtulur.

Onu hapisten kurtaran kişinin Emre olduğunu öğrenen Zeynep çok şaşıracak. Ve Emre’nin her şeyi en baştan anlatması için ona bir şans verecek. Zeynep deliler gibi sevdiği Emre’yi ilerleyen bölümlerde affedecek . Fakat Bora, onların birlikte olmasına asla izin vermeyecek. Esin bu sefer de Vedat ve Hülya’yı birbirinden uzak tutmak için türlü planlar yapacak.

Dizinin takipçilerinin en çok merak ettiği konu ise Zeynep ve Vedatın baba kız olduklarını be zaman öğrenecekler?  Bizim düşüncemiz bu konu 2. Sezona kalır. Bu sezon bu gerçek oraya çıkmaz.

Meltem ve Tarık tarafında işler tam olarak içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Meltem son ve en geçerli kozunu kullanmak üzere harekete geçmiştir. Sıla, Meltem’in yalandan yere intihar ettiğini ispatlayacak belgeler ulaşınca Meltem bunu Tarık öğrenmeden önce onu bahaneyle evine çağırır. Verdiği ilaçla kendini kaybeden Tarık, sabah uyandığından kendini Meltemin yatağında üstsüz bir şekilde bulur geceye dair hiç bir şey hatırlamayan Tarık, yaşadığı manzara karşısında şok geçirir.

Meltem hemen mağdur kadın rolünü oynamaya başlayacaktır. Dün gece beraber olduklarını bunu Tarık’ın istediğini söylecektir. Tarık buna inanmasa da bütün ihtimaller bunu gösteriyordur. Şimdi Tarık Meltemle evlenmek zorunda kalacaktır.  Sıla ise elindeki delillerin artık bir işe yaramayacağını düşünerek Tarık’ı hayatından çıkaracaktır.

Beni Bırakma 88. Bölüm Özeti en kısa zamanda haberimizde…