Berkay Hardal Melekler’in Aşkından Sonra Hangi Dizide Oynayacak? Yeni Proje Ne?


Güncelleme: 20 Eylül 2018 : 13:08
0

Daha önce İstanbullu Gelin dizisinde rol alan ve diziden ayrıldıktan sonra Melekler’in Aşkı dizisinde başrol olan genç oyuncu Berkay Hardal, son dizisi Meleklerin Aşkı final yaptıktan sonra hangi dizide oynayacak soruları sorulmaya başlandı.

Berkay Hardal, Hira Koyuncuoğlu ile yaşadığı aşk hayatı ile gündeme gelmişti. Melekler’in Aşkı dizisi süresinde Hira Koyuncuoğlu ile ilişkilerinde sorunlar çıkmış ve genç çiftin ayrıldığı haberleri yapılmıştı. Ancak çiftin sosyal medya hesaplarında her hangi bir takipten çıkarma ve resim silme gibi hareketler olmadığı için ayrılık haberleri doğrulanmamıştı.

Ve ilk adım Hira’dan geldi ve genç oyuncu Berkay ile paylaştığı tüm fotoları hesabından kaldırdı ve eski aşkını takipten çıkardı. Buna kısa süre sonra Berkay Hardal’dan da cevap geldi. Berkay Hardal da sosyal medya hesabından Hira’yı takipten çıkardı ve fotoları sildi.

Başrol oyunculuğu Berkay Hardal’a şans getirmedi. Hem başrol oynadığı dizisi final yaptı hem de ilişkisi son buldu. Genç ve yakışıklı oyuncunun fanları ise Berkay Hardal’ın hangi dizi projesinde yer alacağını merak etmeye başladı.

Ayşe isminde arap bir hayranından İstanbul’da bir binaya asılan afiş ile evlilik teklifi alan Berkay Hardal, yeni proje tekliflerine şuan itibari ile açık. Gelen bilgilere göre genç oyuncu şuan tv ekranlarında gösterilen bir dizi ile anlaşma masasında. Anlaşma sağlandığında haberimiz güncellenecektir. Sizler Berkay Hardal’ı hangi dizide görmek istersiniz?