Beyaz Show 13 Nisan Neden Yok? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 12 Nisan 2018 : 02:20
0

Cuma akşamları evlerimize konuk olan ve yıllardır kalitesinden hiç bir şey kaybetmeden yayın hayatına devam eden Beyaz Show 13 nisan cuma neden yayınlanmıyor? Beyaz Show 13 nisan cuma neden yok? soruları bu hafta izleyenler tarafından sıklıkla sorgulandı.

Bir fenomen haline gelen ve her cuma istemsiz bir şekilde televizyon karşısında yerimizi aldığımız Beyaz Show’un bu hafta  yayınlanmaması izleyenlerde büyük hayal kırıklığına sebep oldu. Haftanın yükünü attığımız ve keyifli dakikalar geçirdiğimiz program kandil sebebiyle bu hafta yayınlanmıyor.

Bilindiği üzere 13 nisan cuma kandil. Ve genelde bütün kanallar kandil akşamı kandil özel programları ekrana getiriyor. Kanal D’nin yayın akışında kandil özel programı bulunmuyor fakat kandilden dolayı reytinglerin düşük olacağını hesaplayıp böyle bir karar aldıklarını düşünüyoruz.

Birbirinden ünlü konukları ve Beyazıt Öztürk’ün eğlenceli sunumuyla ekrana gelen Beyaz Show 13 nisan cuma yayınlanmayacak. Kanal’ın son anda aldığı bu karar program yapımcılarını da zor duruma düşürdü. Çünkü Beyaz Show’un 13 nisan konukları ayarlanmış ve davet edilmişti. Son anda programın yayından çıkartılması yapım ve koordinasyon ekibini konuklara karşı müşkül durumda bıraktı.

Beyaz Show 13 nisan var mı yok mu, Beyaz Show 13 nisan neden yok, Beyaz Show 13 nisan neden yayınlanmıyor gibi bir çok soru izleyenler tarafından yanıt ararken konuyla ilgili gerekli açıklamaları sizler için yaptık.

Ekranların fenomen eğlence programı Beyaz Show 13 nisan cuma yayınlanmayacak. Beyaz Show 20 nisan cuma  birbirinden ünlü ve sürpriz konuklarıyla yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek.