Beyaz Show 27 Nisan Cuma Neden Yok? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 26 Nisan 2018 : 23:58
0

Her cuma 23.30’da izlemek için ekran başında yerimizi aldığımız Beyaz Show bu hafta neden yok? Haftanın yorgunluğunu attığımız, keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirdiğimiz Beyaz Show 27 nisan cuma neden yok? Neden yayınlanmıyor?

Kanal D’nin 27 nisan yayın akışında ne yazık ki Beyaz Show gözükmüyor. Onun yerine aynı saatte İnsanlık Suçu isimli dizinin tekrarı ekrana gelecek. Bir hafta boyunca sabırsızlıkla Beyaz Show’un yayınlanmasını bekleyen seyirci 27 nisan Beyaz Show neden yok, neden yayınlanmıyor, yeni bölüm ne zaman sorularına yanıt aradı. Fragmanın son güne kadar yayınlanmaması zaten seyirciyi şüphelendirmişti. Bunun üzerine Kanal D program akışında yer almaması şüpheleri kuvvetlendirdi.

Beyaz Show Kanal D yayın akışından bu hafta çıkarıldı. 20 yılı aşkın bir süredir ekrana gelen ve artık cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Beyaz Show, bu hafta ne yazık ki yayınlanmıyor. Kanal ve yapımcılardan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Canlı olarak yayınlanan programın konuk sıkıntısı nedeniyle yeni bölümünün yayınlanmadığı kulislerde dolaşıyor.

Geçtiğimiz hafta Deniz Seki, Metin Hara, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Cumali gibi isimleri davet eden Beyaz Show geniş bir izleyici kitlesi tarafından soluksuz izlenmişti. Bu hafta program için konuklarını ayarlayamayan Beyaz Show, yayına bir hafta ara verdi.

Beyaz Show 27 nisan cuma aynı saatinde ekrana gelmeyecek. Kanal D yayın akışından çıkarılan Beyaz Show bu hafta seyircilerini hayal kırıklığına uğrattı. Beyaz Show 27 nisan neden yok neden yayınlanmıyor sorularının kesin yanıtı açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacak.

Beyaz Show yeni bölümüyle 4 mayıs Cuma ekrana gelecek.