Bir Litre Gözyaşı Mahir Kimdir? Mert Yazıcıoğlu


Güncelleme: 14 Ekim 2018 : 23:03
0

Yeni sezonun büyük merak uyandıran projesi [kirmizitext]Bir Litre Gözyaşı[/kirmizitext]’na yeni bir karakter dahil oldu. Mahir karakteri ile diziye dahil olan Mert Yazıcıoğlu hakkında detaylar yazımızın devamında.

Uyarlama bir dizi olarak 2018-2019 sezonunda Kanal D’de seyirci ile buluşması beklenen yapıma genç yıldız Mert Yazıcıoğlu da dahil oldu. Dizide başrol oyunculardan birisi olan Mert Yazıcıoğlu yeni dizi ile ilgili şunları söyledi;

“Gerçek bir hayat hikayesinin uyarlamasında yer almak çok heyecan verici. Sevdiğim, uzun zamandır takip edip çalışmak istediğim oyuncularla çalışıyorum. Yönetmenim Serhan Şahin’le çalışmak mutluluk verici…” dedi.

[kirmizitext]Bir Litre Gözyaşı dizisi oyuncu kadrosu[/kirmizitext] ile heyecan uyandırırken dizinin konusu ve senaryosu da ilgi uyandırıyor. Mert Yazıcıoğlu gibi genç bir yıldızında dizye dahil olması diziyi bekleyenleri oldukça heyecanlandırdı. Mert Yazıcıoğlu 1993 İstanbul doğumludur. 177 cm boyunda olan genç oyuncu Karagül dizisi ile yapımcıların ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Mert Yazıcıoğlu, İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme bölümünde okurken okulu dondurmuştur. Bir arkadaşının dizi setinde gitmiş ve o anda içini bir oyunculuk heyecanı sarmıştır. 3 Mota Eğitim atölyesinde oyunculuk eğitimi almıştır.

Deneme çekimleri sonrası Dedemin İnsanları filmi ile Kayıp Şehir dizisinde konuk olarak rol almıştır. 2013 yılında ise Karagül isimli dizide asıl çıkışını yapmıştır. Bu dizide Ece Uslu, Mesut Akusta, Özcan Deniz, Yavuz Bingöl gibi isimlerle çalışmıştır.

Genç ve başarılı oyuncunun rol adlığı dizi ve sinema projeleri şunlardır; 2013 – 2014 – Karagül (TV Dizisi),2012 – Kayıp Şehir (TV Dizisi)-(konuk oyuncu),2011 – Dedemin İnsanları (Sinema Film)- (konuk oyuncu), Mehmet Bir Cihan Fatihi, Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi yapımlarda rol almıştır.