Bir Mucize Olsun Nerede Çekiliyor? Çukurdere Neresi?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 20:53
1

Fox ekranlarında uzun zamandır merakla beklenen Furkan Palalı ve Su Kutlu’nun başrol oynadığı ismi ilk olarak Çukurdere dizisi diye tanıtılan ancak son anda süpriz bir değişiklik ile Bir Mucize Olsun ismiyle karşımıza çıkan dizinin ilk fragmanı 14 Mart Çarşamba akşamı yayınlandı.

Daha önce yine Fox ekranlarında reyting rekorları kıran 131 bölüm ile oldukça uzun soluklu bir dizi olan O Hayat Benim’in senaryosuna benzeyen Bir Mucize Olsun dizisinde Su Kutlu’nun can verdiği Damla karakteri ile Ahu Sungur’un can verdiği Maksude’ye evlatlık verilmiştir.

Damla’ya acımasızca davranan Maksude ile Damla’nın karşısına bir gün cengaver ve yakışıklı bir avukat olan Furkan Palalı’nın canlandırdığı Yiğit çıkar. Yiğit Damla’nın daha önce hiç görmediği dedesi Azim Sancar’ın avukatıdır ve Damla’ya dedesinden kalan mirası söylemeye gelmiştir.

Damla’nın bir mucize gibi değişeceği bu hayatını ve Yiğit ile olan aşkını izleyeceğimiz Bir Mucize Olsun dizisinin çekildiği yerler de oldukça merak konusu olmuştur. Çukur Dere İstanbul’un neresinde? Çukur Dereye Nasıl Gidilir? Bir Mucize Olsun Dizi Seti Nerede?

Tüm bu sorularınızın cevabını sizler için araştırdık. Bir Mucize Olsun Dizisinin çekildiği Çukur Dere Mahallesi aslında İstanbul’da yok. Yani dizi için kurgulanmış bir mahalle ismi. Ancak dizi setinin çekildiği yerleri sorarsanız daha önce O Hayat Benim dizisinin de çekildiği Çengelköy Gelincik Mahallesinde çekimlerin yapıldığı söyleniyor. Tabi zaman zaman Damla’nın zengin dedesinin yaşadığı lüks semtlerde de çekimler devam edecektir.

Sizlerden farklı yerlerde dizi setini gören bilen ziyaret eden olursa aşağıda takipçilerimiz ile paylaşabilirsiniz.

Bir Mucize Olsun Yeni Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=nREnH5juBwA

Comments are closed.