Bir Sorun mu Var Final mi Yaptı? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 22 Ağustos 2017 : 09:03
23

Show Tv ekranlarında gösterilen “Bir Sorun mu Var” yarışma programı Ali Sunal’ın sunumu ile ekranlara geliyordu. Kanal programla ilgili ani bir karar aldı.

Alışılmış bilgi yarışmaların aksine farklı bir formatla ekranlara gelen yarışma yayınlandığı ilk günden beri ilgi çekmiş ve izlenen programlar arasına girmişti.

BKM’nin yapımcılığında ekranlara gelen yarışma özgün formatı ile ilgi uyandırmıştı. Hiç bir soruya doğru cevap vermeden büyük ödüle ulaşmaya çalışan yarışmacılar 500.000 TL’lik büyük ödül için yarışıyorlar.

Özgün formatı ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen yarışma ilk heyecanını devam ettiremedi ve reytinglerde düşüş yaşandı. Bunun da kanalın reklam gelirlerini düşürmesi nedeni ile program hakkında final yapma kararı verildi.

Ali Sunal’ın sunumu ile ekranlara gelen “Bir Sorun mu Var” yarışma programı 28 Ağustos Pazartesi günü yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek. Sizce kanalın verdiği bu karar doğru mu? Siz yarışmayı nasıl buluyordunuz? Yarışma devam etmeli mi?


10 Numara 5 Yıldız Neden Yok? Erken Final Mi Yapıyor


 

23 YORUMLAR

  1. Erkan Yolaç izlenirdi bir zamanlar keyifle izlerdik bu yarışma proğramını son üç bölümde keşfettim bayılarak izledim yok ya biz evlenme proğramlarını izleyelim çok şey katıyor evlenme proğramları ahlakımızı geleneğimizi unutturuyor

  2. Bu kadar kaliteli bir proğramı yayından kaldırmak ancak kalitesiz insanların vereceği bir karardır,siz evlendirme proğramlarına devam edin işte ülkemizin kültür seviyesini en iyi anlatan bir uygulama, kanal yönetimini tebrik ediyorum.

  3. böyle güzel kaliteli ve eğlenceli yarışma neden kaldırılır..? çok da severek izlediğimiz bir yarışma idi… abuk sabuk sacma sapan dizilerle kafa ütülemeye devam edecekler demekki.. reyting düşüşüne inanmıyoruz.. hangi berbat dizi devreye girecek…???

  4. Kesinlikle bitmemeli.cok güzel bir program.hatta bu senenin en iyi programı ddiyebirim.yaziklar olsun bu bilgiye dair programları bitiren zihinlere

  5. Bu kadar kaliteli bir proğram neden final oldu diye şaşırmamak lazım çünkü ülkem evlendirmeli aldatmalı kalitesiz ve seviyesiz proğramlara bayılır. Oturup izleseydinizde az bilgilendeydiniz. Yazık oldu çok yazık ….

  6. Bu programa ailece hastayız.lütfenbitmesinnn.final istemiyoruz.bitmemeli aslaaa…çok seviyoruz bütün elibinizi.helede ali sunal evimizin herşeyi.sizi çok seviyoruz.lütfen yarışma programına devam edin??????

  7. Bu program asla ve asla bitmemeliiiii..ben hergün tekrar tekrar bu yarışmayı izliyorum.mükemmel ötesi bir yyarışma ..bayılıyorum programa ..lütfen bbitmesinnnn bitmemeliiii??????

  8. Bitmemeli cok guzel bir yarisma her pazartesi izliyoruz hic kacirmiyoruz bayiliyorum yarismaya heyecanli oluyor kesinlikle bitmemeli devam etmeli nolur bitirmeyin cok seviyoruz harika bir yarismanolur bitirmeyin

  9. Harika bir yarişma.tek kelimeyle muhteşem. Ne olur bitmesin ne olur.jüri üyeleri herkesi çok seviyorduk yazık oldu

  10. Bir sorunmu varı çok seviyoruz ali sunali çok seviyoruz yazık.böyle güzel bir yarışmayı bitirmeyin

Comments are closed.