Bir Zamanlar Çukurova 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 27 Eylül Neler Olacak?


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 11:02
0

Yılmaz hapse mi girecek? Bir Zamanlar Çukurova muhteşem bir 2. bölümle ile 20 Eylül perşembe günü ekranlara geldi. Dizinin 3. bölüm fragmanı meraklşa bekleniyor. Yılmaz ve Züleyha ayrılacak mı? 27 Eylül 3. bölüm özeti ve fragmanı sizler için haberimizde.

Bir Zamanlar Çukurova’da 2. bölümde neler yaşanmıştı? Hünkar Yaman, büyük sırrı öğrenmiştir. Yılmaz ve Züleyha arasındaki aşk Hünkar’ın gözünden kaçmaz ve onları beraberken yakalar. Bu sır çok ağırdır ve Hünkar’ı aklı ve vicdanı arasında kalmasına neden olmuştur.

Hünkar zor bir kararın arefesindedir. Oğlu Demir’in de Züleyha’ya olan aşkından haberdar olan Hünkar, emin olmadan adım atmayacaktır. Vereceği her karardan emin olmak zorundadır. Yılmaz adam öldürmüş bir katildir, Züleyha ise geçmişi ile ilgili hep yalan söyleyen ve hamile olma ihtimali yüksek olan birisidir.

Yılmaz için ise herşey daha zorlaşacaktır. Züleyha’dan ayrılma ihtimali yüksektir. Züleyha ise çiftilikte kötü müameleden, Demir’in ilgisinden ve Hünkar’ın gücü karşısında yıpranmıştır. Yılmaz’ı çiftlikten ayrılmak konusunda ikna etmeye çalışmaktadır. Zürleyha’nın bu ikna çabaları bir de Yılmaz’ın hapse girme ihtimali ile kesişir. Bir gece yarısı Çiftliğe gelen jandarmalar çiftlikte tüm dengeleri değiştirecektir.

Bir Zamanlar Çukurova 27 Eylül 3. Bölüm Fragman, Özet ve Tüyolar

Bir Zamanlar Çukurova 3. bölüm fragmanı merakla beklenirken sizlere dizi ile ilgili bazı tüyolar verelim. Dizi nasıl bir seyir izleyecek, Yılmaz’a ne olacak, Züleyha Demir ile evlenecek mi gibi soruların cevabını verelim.

Senaryo Tüyoları: Yılmaz hapse girecek ve Züleyha’dan ayrılacaktır. Bu sırada yalnız kalan Züleyha Demir ile evlenmek zorunda kalacak ve Yılmaz, hapisten çıktıktan sonra şok gerçekle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Bıçaklanan kişi ölmemiştir ve Yılmaz çok uzun süre hapiste kalmayacaktır. Ancak bu süre Züleyha’nın Yılmaz’ın elinden kayıp gitmesine engel olmayacaktır.

Yılmaz ise gerçeklerden habersiz Züleyha’ya düşman olacak ve hem ondan hem de Yaman ailesinden intikam almak için var gücü ile çalışacaktır. Başka bir zengin çiftlik ağasının yanında onun has adamı olacak ve bu zengin adam Yılmaz’ı oğlu gibi sevecektir. Ölerken de tüm mirasını Yılmaz’a bırakacaktır. Zengin Yılmaz ile Demir ağanın savaşı o anda başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova 27 Eylül 3. Bölüm Fragman-Güncellenecektir