Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Çalan Şarkılar Kim Yapıyor Jenerik Müzik


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 11:02
1

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova’da dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizinin tanıtım fragmanı yayınlanması ile izleyicilerin merak konusu dizi ile ilgili bilgiler oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisi çalan şarkılar ise izleyicilerin özellikle dikkat ettiği konular arasına girdi.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı Murat Saraçoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisi 2018 Eylül ayında izleyici karşısına çıkacak. Çekimlerine Adana’da başlayan Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin senaryosu O Güzel Günler isimli filmden esinlendiğini duyduk.

1970’li yılların Türkiye’sinde yaşananları anlatacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi icin Adana’da bir Çiftlik platosu kuruldu. 8 ay süren İnşaat sonrasında 450 kişilik profesyonel bir ekip çalıştı.

[kirmizitext]Bir Zamanlar Çukurova’da Dizisi Senaryosu Çalıntı mı?[/kirmizitext]

Birbirlerini deli gibi seven iki aşık İstanbul’dan Adana’ya bir çiftliğe kaçıp sığınmışlardır. Yılmaz ve Züleyha İstanbul’da bir cinayete karışmışlar ve kendilerini kurtarmak için Adana’ya gelmişlerdir. Adana’da hem korunmak hem de çalışmak için Yılmazlar Çiftliğine sığınırlar. Tabi kimliklerini saklamak için kendilerini kardeş olarak tanıtırlar. Gün gelir devran döner ve bu kız zengin Çiftlik sahibi ile evlenir ve olaylar ondan sonra başlar.

İçinde aşk, hasret, fedakarlık, cesaret gibi duyguların bir arada yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi ATV ekranlarında bu sezona damga vuracak gibi görünüyor. Dizide çalan şarkıları da bir zamanlar Çukurova dizi müziği ile ilgili bilgileri haberimiz güncellendiğinde buradan takip edebilirsiniz

Bir Zamanlar Çukurova 1.Bölümde Çalan Şarkı 

[kirmizitext]Bir Zamanlar Çukurova Çalan Sarki – O Yâr Gelir kim söylüyor[/kirmizitext]

[mavitext][kirmizitext]Bir Zamanlar Çukurova Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Gezilesi Görülesi Yerler[/kirmizitext][/mavitext]

Comments are closed.