Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Oyuncu Kadrosu-Kim Kimdir?


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 11:05
0

Söz, Yüz Yüze gibi beğenilen yapımları başarı ile ekranlara getiren Tims&B’nin yapımcılığında ekranlara gelecek olan dizi Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncuları belli olmaya başladı. Titizlikle seçilen oyuncuların kim olduğu merak edilen l-konular arasına girmeyi başardı. Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Oyuncuları ve tüm karakterler hakkında bilgiler sitemizde güncel olarak paylaşılacak ve haberimiz sık sık güncellenecektir. Şimdi anlaşma sağlanılan kesinlik kazanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncu kadrosu dizihaberci.com farkıyla sizlerle. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncu kadrosu…

[mavitext]Bir Zamanlar Çukurova Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Gezilesi Görülesi Yerler <<<tıkla[/mavitext]

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu hakkında detaylı bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. İstanbul Sokakları, Hanımın Çiftliği ve İffet gibi dizilerin yönetmeni Faruk Teber’in yönetmenliğinde ekranlara gelecek olan dizinin ismi Bir Zamanlar Çukurova olarak belirlendi. Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu ile ilgili çalışmaların devam ettiği gelen bilgiler arasında. Diğer yandan bazı isimlerle anlaşma sağlandı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncularının isimlerden ilki Adını Feriha Koydum ve Muhteşem Yüzyıl ve son olarak Anne gibi dizilerde oynayan Vahide Perçin, Yer Gök Aşk, Sevda Kuşun Kanadında ve son olarak Deli Gönül dizi ile adından sıkça bahsedilen Murat Ünalmış,  Karagül Dizisi ile tanıdığımız Hilal Altınbilek ve son olarak anlaşma sağlanılan Uğur Güneş’i ise İsimsizler dizisinden tanıyoruz.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Hünkar (Vahide Perçin) Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Yılmaz (Uğur Güneş) Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Uğur Güneş 1987 Ankara doğumludur. 1.77 boyunda 80 kg ağırlığındadır. İlk ekran deneyimini Yeniden Başla dizisiyle yaşamıştır. Akabinde Benim İçin Üzülme dizisinde rol almıştır. Genç yaşına rağmen pek çok projede yer almıştır. Diriliş Ertuğrul, Seddülbahir 32 Saat, Urfalıyam Ezelden ve son olarak İsimsizler dizilerinde usta isimlerle çalışma fırsatı yakalamıştır. Şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncu kadrosunda Yılmaz karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Züleyha (Hilal Altınbilek) Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncu kadrosunda rol alan Hilal Altınbilek 21 ocak 1991 İzmir doğumludur. Ülkemiz dışında Hırvatistan’da da oyunculuk yapmaktadır. İzmir Çağdaş Drama Topluluğunda Ali Haydar Elçığ’dan dersler almıştır. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimlerine devam etmiştir. İlk kez Derin Sular dizisinde rol alsa da biz onu Karagül Özlem Şanverdi karakteriyle tanıdık. Şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncu kadrosunda Züleyha rolünü üstlenmeye hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Demir (Murat Ünalmış) Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncu kadrosunda rol alan Murat Ünalmış 1981 tarihinde Kayseri’de dünyaya gelmiştir. Basketbolla  ilgilenen Ünalmış 14 yaşında Kayseri Meysu’da oynarken Fenerbahçe altyapısına transfer olmuş ve İstanbul’a gelmiştir. Daha sonra Marmara Üniversitesi İşletme bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. Akabinde oyunculuk alanına yönelmiş ve Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimleri almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Güneşi Gördüm dizisiyle yaşamıştır. Asıl çıkışını ise Yer Gök Aşk dizisiyle yapmıştır. Ardından Kasaba, Babalar Ve Evlatlar, İnadına Yaşamak dizilerinde rol almıştır. Şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncu kadrosunda rol almaya hazırlanıyor.